Иво Танев измете пода с Борисов: Само среден пръст за теб и купените ти с кебапчета гласове!

Иво Танев също е от онези, които искат промяната в България!

Известният шоумен и оперен певец Иво Танев също изрази позицията си за правителството. Оказва се, че гологлавият тв водещ не е сред феновете на Бойко Борисов.

„Този човек се изживява като собственик на България. Обижда председателя на НС, подиграва се със собствените си министри, сякаш целият свят е създаден за него.“ – пише Танев във Фейсбук, визирайки прякора ПКП, който премиерът лепна на Цвета Караянчева.

Той е на мнение, че ситуацията е такава, защото българите не гласуват. Това е причината да позволяват на Борисов да печели, пише TOPactualno.com.

„При 35% избирателна активност е лесно да фалшифицираш изборите. Българинът не ходи до урната, защото си мисли, че няма смисъл. И затова ще продължава да има фалшификации, кебапчета и прочие. Да видим, ако 85% гласуват, дали ще им мине номерът.“ – беснее Иво Танев.

Тук шоуменът, който взе участие във „ВИП Брадър 2015“, намеква за ромския вот, за който от години витаят слухове, че се купува от властта с кебапчета и някой друг лев отгоре. Той е категоричен, че това трябва да спре.

Иво Танев
Иво Танев съсипа Бойко Борисов

„Вместо да изметем тези от там, ние се разделяме на Борисов и Радев. Народът трябва да им покаже среден пръст, иначе оправия няма.“ – смята бившият брадър.

Той смята, че като цяло българинът не знае какво иска. Според него дори да дойде някой напълно нов за политиката човек, той ще бъде оплют още преди да е започнал работа.

„Манталитетът ни е такъв. Ние се възхищаваме на мутри и парвенюта, затова те ни управляват. Страшното е, че в България много хора се имат за нещо и си вярват, а всъщност да нищо.“ – смята Танев.

Той няма конкретна политическа ориентация. Не се определя нито вляво, нито вдясно, но е убеден, че държавата ни върви на все по-зле и трябва да се направи нещо. Това „нещо“ Иво Танев вижда в падането на Бойко Борисов от власт.

 

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *