Тити Папазов
Тити Папазов не одобрява управлението на Бойко Борисов

Тити Папазов заплю Борисов: Кърпиш хаотично улиците с нашите пари, не те ли е поне малко срам?

Тити Папазов също не е сред почитателите на Бойко Борисов и не се страхува да го показва!

Баскетболният треньор Тити Папазов е сред онези българи, които не понасят непрозрачното управление, а то под диктовката на Бойко Борисов е точно такова. Ето защо участникът във „ВИП Брадър“ 2014 не може да си мълчи, когато вижда неправди.

Той е удивен в негативен смисъл от огромното его на премиера. Според него един политик няма право да се хвали, че е платил нещо, защото всичко го плаща с парите на данъкоплатците.

„Когато стана кмет на София, изхарчи само за 2 години 1 милиард лева. За какво бяха похарчени тези пари, питам аз.“ – възмущава се Константин Папазов.

Той не може да приеме за нормално, че Бойко Борисов постоянно се хвали и подчертава – аз това, аз онова. Истината е, че той нищо не може да направи без парите на народа, смята Папазов, пише Mediapool.com.

Тити Папазов
Тити Папазов не одобрява управлението на Бойко Борисов

„Искам да го попитам не го ли е поне малко срам, че кърпи улиците хаотично, и то с парите на народа.“ – отсича Тити Папазов.

Баскетболният спец не може да се съгласи с този огромен егоцентризъм, който има у Борисов. Той е на мнение, че народните пари го правят богат и че народът му плаща заплатата.

Тити Папазов неотдавна си позволи да вземе отношение и по темата с чекмеджето на премиера, в което бяха щракнати половин милион евро. Той написа във Фейсбук „Понякога в нощното шкафче е светлината на тунела“, пише Nenovinite.com. Тук Папазов имаше предвид, че Борисов ще спаси „Левски“ с парите от чекмеджето.

В крайна сметка не се случи така и отборът бе спасен по друг начин, макар все още да е под заплахата от фалит. Бойко Борисов тогава не оправда очакванията на Тити Папазов.

Всъщност много са хората, които са имали добри очаквания за Борисов и впоследствие са се разочаровали. Сашо Диков неотдавна призна: Аз бях с него, вярвах му, но той се самозабрави.

 

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *