Проф. Радулов разката Борисов: Смешник, няма да ти се размине с просто падане от власт!

Проф. Николай Радулова е недоволен от управлението на България през последното десетилетие и обвинява за това Бойко Борисов!

Преподавателят по Национална сигурност в НБУ проф. Николай Радулов направи на две стотинки Бойко Борисов. Той срази премиера пред Fakti.bg.

Професорът застана плътно на страната на Румен Радев. Според него арестите на президентските съветници целят само да злепоставят президента, а иначе тези арести са незаконни.

„Целта беше да унижат Радев, да го направят смешен. Президентът обаче някак стои мъжествен в цялата тази ситуация, а Борисов е смешният.“ – каза проф. Радулов.

Той е възмутен от заплахите, с които властта постоянно си служи. Като например, че ако ГЕРБ не спечели изборите, ще стане още по-страшно в България.

radulov_600x400
Проф. Николай Радулов разказа играта на Бойко Борисов

Проф. Радулов е на мнение, че правителството на Борисов е заробило държавата с множество заеми, които данъкоплатците трябва да изплащат след време. Според него обаче Бойко Борисов няма да спре дотук, а иска да остане на власт, за да усвоява заеми, които да отиват в неговия джоб безвъзмездно.

Професор Радулов разкритикува строго и НСО. Той вижда корупция там и смята, че НСО обслужва властта.

„НСО работи за Борисов и другите като него. Много момчета там може и да не знаят, защото техните началници са марионетките на властта.“ – споделя проф. Николай Радулов.

Той е убеден, че ако ГЕРБ пак стане първа политическа сила след 4 април, в страната ще последват още по-яростни от тези от лятото протести. Специалистът по национална сигурност дори намеква, че Бойко Борисов може да бъде убит.

„Протестите ще са много по-ожесточени, този път ще падат глави. Тогава на Борисов няма да му се размине с едно просто падане от власт, ще го връхлети нещо много по-страшно.“, смята проф. Радулов.

Тезата, че убийството на Бойко Борисов се подготвя, върлува от около година по нашите ширини. Всеобщото мнение е, че Борисов толкова много иска да остане на власт, тъй като държавата го пази от мутрите, които е прецакал през всичките тези години.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Едино мнение

  1. Борислав Христов

    За Бойко Борисов : Само едрокалибрен куршум /дум-дум/.…… направо в главата….?!???!?

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *