Валя Ахчиева
Валя Ахчиева разкри страшна Ковид шашма

Валя Ахчиева доказа COVID шашмата: Здравите ги правят на болни! Срам и позор

Валя Ахчиева  разкри огромна измама с коронавируса в България!

Докато властите ни заливат със заплахи и предупреждения за втори, трети и не знам си какви още вълни и щамове на COVID-19, то Валя Ахчиева разкри голямата измама по отношение на пандемията. Журналистката проведе собствено разследване, което показа нещо стряскащо.

Оказва се, че когато те тестват за вируса, могат да те изкарат болен, без да си такъв. Именно това става ясно от разследването на Ахчиева, писа Fakti.bg.

Бройките със заразени българи расте и расте, но де факто никой не гарантира, че тя е реална. За това алармира многократно и доц. Атанас Мангъров, но никой не го чува или не иска да го чуе.

Валя Ахчиева
Валя Ахчиева разкри страшна Ковид шашма

Валя Ахчиева е сред опозиционерите на властта и това й навлече много главоболия. Тя бе освободена от БНТ, тъй като не желаеше да следва политиката на телевизията за спазване на добър тон спрямо правителството на Бойко Борисов.

Сега Ахчиева работи като независим журналист и прави разследвания за коронавируса. Досега има и доказателства, че ни лъжат.

„Ситуацията не е такава, каквато ни я представят. Здрави хора ги отчитат като болни и така пандемията се затвърждава“ – разкрива журналистката.

Кой и защо има нужда от завишаване на болните от Ковид, възниква въпросът. Това са властимащите, тъй като колкото повече болни има, толкова повече пари от ЕС ще пристигат.

Според разследването на Валя Ахчиева хората, които са минали през коронавируса, също често биват изкарвани болни или заразени. Причината е, че вирусът вече е бил в организма им и някой се възползва от това, за да завишава бройките.

Валя Ахчиева намира цялата тази практика за позорна и срамна. Тя не отрича, че вирусът е опасен, но очевидно това се използва за манипулации и вътрешни машинации, което е основният проблем.

Коронавирусът е създаден с политически цели, убедени са много от специалистите. Затова неслучайно доц. Мангъров твърди, че няма здравна криза, а политическа, дори икономическа.

Прочети още

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди, сред които и Мултифункционален уред Karlton Electronics

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди

В тази статия ще разгледаме 6 популярни модела уреди за прилагане на криотерапия в домашни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *