Boiko 600x350
Брутални разкрития за Бойко Борисов излязоха наяве

Красимир Иванджийски, разследващ журналист: Бойко Борисов спонсорира терористите от Ал Кайда!

Красимир Иванджийски доказа, че Бойко Борисов се занимава с незаконна дейност, свързана с терористични организации!

Доказателствата за незаконните действия на премиера Бойко Борисов стават все повече. През лятото в чекмеджето на спалнята му се появи половин милион евро, който той не успя да докаже откъде е, а сега се оказва, че се занимава и с престъпни организации извън България.

Разследващият журналист Красимир Иванджийски пише в своя статия, че е доказал, че България е снабдявала терористичната групировка Ал Кайда в Сирия и Ирак. Това се е случило по времето именно на Борисов и дори се твърди, че той е шеф на един от двата мафиотски картела за износ на оръжие в България, пише Skandalno.net.

„Публикувах разкритията си през 2016 г. От правителството на Бойко Борисов отговориха, че износът на оръжие е бил предназначен за Саудитска Арабия и след това не знаят какво се е случило с него. Това определено беше обяснение от престъпници за идиоти.“ – разкрива Иванджийски, който е главен редактор на вестник „Строго секретно“.

boiko_600x350
Брутални разкрития за Бойко Борисов излязоха наяве

Неговото разследване се потвърждава и в САЩ. Американското издание BuzzFeed News неотдавна излезе със статия, посветена на Бойко Методиев Борисов, в която се твърди, че България под негово ръководство изнася оръжие за Ислямска държава и Ал Кайда в Ирак и Сирия.

Още през 2009 г. обаче немският разследващ журналист Юрген Рот нарича Бойко Борисов „българския Ал Капоне“. В книгата си той пише, че Борисов е нещо много повече от премиер на една малка балканска държава, защото изнася оръжие за терористи чрез американската фирма Purple Shover LLC.

И трите журналистически твърдения съвпадат. Те отговарят и на миналото на Бойко Борисов. Той влезе в политиката като охранител на Симеон Сакскобурготски, който го направи главен секретар на МВР. По това време беше шеф на охранителната фирма „Ипон“, която е създадена от СИК-аджията Стоил Славов.

Всички тези разкрития обаче не се оповестяват в България, както години наред се криеше, че Борисов е лежал в затвор в Чехия през 1990 г.

Източник: Skandalno.net

Прочети още

Borisov Borislava 600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *