Radev Petkov 600x370
Кирил Петков атакува Румен Радев

Кирил Петков: Радев – вън! Тук не е Москва!

Кирил Петков е бесен на Румен Радев!

Бившият премиер Кирил Петков, когото повечето от българите познават с простичкото Просто Киро, организира протест срещу президента Румен Радев тази сутрин, съобщи Novini.bg.

Пред президентството в продължение на часове се крещяха викове „Радев – вън“, „Тук не е Москва“, „Долу Кремъл“, „Смърт за Газпром“ пред широко опънатите знамена на България и Европейския съюз.

radev-petkov_600x370
Кирил Петков атакува Румен Радев

Кирил Петков и Асен Василев са организирали протеста, защото в момента те виждат най-голямата заплаха за рейтинга си именно от Румен Радев. Президентът е най-харесваният политик у нас и голяма част от народа го слуша, което ще е проблем за „Продължаваме промяната“ на изборите.

Ето защо Петков и Василев искат да подкопаят авторитета на ген. Радев чрез тези протести. Именно те пуснаха и слуха, че служебният кабинет ще възобнови договора с „Газпром“.

Скандална снимка лъсна в медиите!

Разбра се защо Георги Семерджиев е бил така покровителстван от МВР. Той всъщност е работил за държавните институции и в частност е обслужвал Министерски съвет.

Това стана ясно от публикация на агенция ПИК, която го доказва чрез снимка на автомобила-убиец на Семерджиев. Същата кола е снимана пред МС на 18.03.2022 г., когато Бойко Борисов беше арестуван.

На базата на всичко това се счита, че Георги Семерджиев е бил доставчик на наркотици в българския парламент и услугите му са били ползвани главно от Кирил Петков и Лена Бориславова.

Ето защо този човек не е бил закачан от полицията и му е било позволено всичко. За жалост обаче трябваше да загинат две млади жени, за да се разплете скандалната ситуация.

kiril-petkov_600x400-1
Друса ли се Кирил Петков?

Всичко това поставя под съмнение всяко едно решение на Кирил Петков, защото не се знае дали го е взел в адекватно състояние. Предвид някои негови действия, може сериозно да се съмняваме, че е бил надрусан.

Демир бозан билки за бъбреци

Разбира се, все още не е сигурно дали в МС всички взимат наркотици. Знае се само, че тези вещества са пристигали там в кутии от пица. Именно такава доставка е запечатана от охранителна камера.

Очевидно от ГЕРБ са задвижили всичките си връзки, за да успеят да се сдобият с въпросния кадър. По този начин се удря жестоко по реномето на ПП.

Срамно обаче е мълчанието на МВР за Георги Семерджиев. То показва, че този човек е бил в комбина с държавните органи, което вече е плашещо.

Припомняме, че наското Тошко Йорданов от ИТН загатна точно за това. Той заяви, че има Кирил Петков е направо пребледнял, когато узнал, че охранителна камера е заснела, че някой, който не трябва, е влизал в МС.

„Кой и защо е влизал, не знам, но Кирил Петков изпадна в нервна криза, когато му казаха, че някой има снимка“, каза протежето на Слави Трифонов.

skandal_600x380
Снимка: ПИК

Нападките срещу президента

Кирил Петков не спира да сипе атаки срещу Румен Радев, след като правителството падна от власт. Премиерът в оставка е бесен, че президентът на практика помогна за свалянето на кабинета, тъй като не спря да го критикува, а хората го слушат.

Според Петков проблемът е в това, че ген. Радев е очаквал чрез него да командва самият той. Когато е разбрал, че това няма как да се случи и в ПП имат собствени възгледи, е започнал с критиките си, пише „24 часа“.

„Поведението на президента за мен е фрапиращо. Той не спря с критиките дори в деня на гласуването на вота на недоверие. Ако се е объркал, че сме негови хора и ще правим каквото ни каже, просто няма как да стане“, разкри Кирил Петков в интервю за изданието.

Позициите на двамата се различават най-вече по темата с Русия. Румен Радев държи България да води по-мека външна политика с Кремъл, докато Просто Киро открито обявява неприязънта си спрямо Русия и не крие своето русофобство.

Може да се каже, че големият конфликт между президента и премиера започна със спирането на руския газ. След това имаше и разминаване в мнението им за ветото върху РСМ и всичко това ги превърна в политически врагове.

Припомняме, че Петков обяви за британското издание „Гардиън“ мнението си, че Радев ще върне „Газпром“ в България и също така ще спре всякаква помощ към Украйна, намеквайки, че тайно работи за Русия.

Краят на Канадеца

Въпреки конфликта между премиера и президента на тема Русия, Кирил Петков разчита именно на Румен Радев да го спаси от уволнение. Това стана възможно, след като Володимир Зеленски рязко се обърна срещу Киро Канадеца.

Украинският президент е крайно недоволен, че България започна изселването на бежанци. Освен това той е сърдит и обиден лично на Петков заради изказването, че България не може повече и не е длъжна да плаща за скъпия престой на украинците.

Българският премиер реши да обърне палачинката и да изгони бежанците под натиска на президента Радев, а и на целия български народ. Петков усети, че ако продължава да толерира украинците, българите ще го свалят от власт.

radev-kiril_600x380
Кирил Петков чака помощ от Румен Радев

За сметка на това обаче той настрои Зеленски срещу себе си. Лидерът на Украйна дори е говорил с Джо Байдън за свалянето на Петков от власт в България.

Евелина Лютова

Киро Харварда обаче се обръща за помощ към ген. Радев, защото считал, че именно президентът е виновен Зеленски да го намрази, като го е накарал да изгони украинците. Затова сега искал Румен Радев да му върне „услугата“, като се застъпи за него пред Херо Мустафа.

Радев отдавна да е бил шута на Петков, ако не беше страхът му, че Бойко Борисов ще се завърне на бял кон. Лидерът на ГЕРБ е най-големият му враг и дори преди 2 години му прати главния прокурор Иван Гешев.

Затова не е изключено все пак Румен Радев да остави Кирил Петков и Асен Василев на власт, само и само да не се върне Борисов.

Радев не дава на Просто Киро да помага на Украйна

Президентът Румен Радев няма да позволи на правителството да се включи във военната кампания срещу Русия. Той е категоричен, че чрез предоставяне на оръжия на Украйна България индиректно се въвлича във войната.

Кирил Петков и още няколко негови колеги след празниците ще отидат в Киев, за да преговарят с украинското правителство за предоставяне на военна помощ. Още отсега обаче ген. Радев е поставил ултиматум на премиера и той е, че ако се съгласи да даде оръжия на Украйна, ще бъде моментално свален от власт лично от него.

Президентът е този, който успява да удържа фронта по отношение на военната помощ към Украйна. Това е и причината външният украински министър Дмитро Кулеба да се заяде с Радев, като го поправи, че украинците и руснаците не са братски народи и никога не са били.

radev-petkov_600x370
Румен Радев предупреди Кирил Петков

Ген. Радев по принцип вече не харесвал изобщо Кирил Петков и Асен Василев. Двамата най-нагло го излъгали преди година. Единият му казал, че вече не е канадец, а другият не му съобщил, че в чужбина е бил съден за финансови измами, писа Alarmanews.com.

Трябва да се отбележи, че двамата използваха авторитета на президента, за да спечелят изборите, но веднага след това се разграничиха от него, като освободиха всички министри от служебните правителства и назначиха други хора. Единствено Бойко Рашков и Стефан Янев запазиха позициите си, но вторият не след дълго също бе уволнен.

Байдън вдигна мерника на Просто Киро

В Белия дом не са никак доволни от своето протеже Кирил Петков. Той беше сложен начело на България, за да осъществи ясно поставени цели на САЩ, но до момента не може да изпълни нищо заради сериозния отпор на българския народ, както и на останалите му партньори в правителството.

На първо място Просто Киро, както стана известен премиерът, не изпрати оръжие на Украйна, с което остави България извън войната. Байдън имаше огромното желание България да бъде превърната във фронтова зона срещу Русия.

Кирил Петков не го стори не от добра воля към своя народ и страна, а защото не му бе даден такъв шанс. Под натиска на президента Радев, българския народ и един от коалиционните си партньори БСП премиерът „клекна“ и не въвлече страната ни във войната. Той обяви, че личното му мнение е да прати помощ, но няма как да вземе такова решение самоволно.

biden-kiro_600x400
Търпението на Джо Байдън свърши, Кирил Петков си заминава

Това, което е преляло чашата обаче, е казусът със Северна Македония. Днес стана ясно, че България ще отреже за пореден път амбициите на РСМ за преговори за влизане в ЕС. Слави Трифонов обяви, че неговата партия няма да подкрепи РСМ, защото българите продължават да не се споменават в конституцията на страната. БСП също е против приемането на тази държава в европейското семейство.

Така Кирил Петков остава с вързани ръце и въпреки че беше готов да предаде националния ни интерес, за да угоди на САЩ, няма да може да подкрепи РСМ.

Всичко това не се харесва на Америка и това ще значи край на фиаското на Петков и Василев у нас. Джо Байдън лично е взел решението да смени управлението на България, защото настоящото не може да изпълни поставените му цели.

Затова неслучайно преди дни, когато Байдън и Петков се засякоха в Брюксел, разговорът им продължи едва 8 секунди. Американският президент побърза да отсвири българския премиер, въпреки всички опити на Просто Киро да задържи вниманието му.

Униженията от РСМ

Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков подложи себе си и цяла България на огромни унижения по казуса с РСМ, само и само да се хареса на Запада, но резултатът, който постигна, е в него минус.

Премиерът на Северна Македония Ковачевски и президентът Пендаровкси не се появиха пред паметника на Гоце Делчев, за да поднесат цветя заедно с Петков, както беше предварителна уговорка помежду им. По този начин ръководството на РСМ показа ясно да се разбере, че не желае по никакъв начин да преговаря с България и да има нещо общо с Бългатия оттук нататък.

Като се има предвид, че Кирил Петков отиде на крака при македонците, а накрая отново в РСМ не са склонни на никакви отстъпки, унижението за българския премиер е пълно. На всичкото отгоре той се превърна в първия български премиер, който е отишъл в Скопие и не е посетил църквата „Свети Спас“, където е разположен гробът на Гоце Делчев, писа Skandalno.net.

kiril-petkov_490x490
Кирил Петков понесе твърде много унижения, за да се хареса на Запада

Всички тези унизителни факти идват да покажат, че Кирил Петков сгреши фатално подхода си към РСМ. Това може да му коства и премиерския стол, тъй като управляващата коалиция се разцепи по казуса със Северна Македония. БСП и „Има такъв народ“ не желаят компромиси, за разлика от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

Президентът Румен Радев също не одобрява политиката на Кирил Петков и той самият го обяви, като определи посещението му в Скопие за прибързано.

Драги Георгиев, който е съпредседател на българо-македонската историческа комисия, предложи дейността на тази комисия да бъде замразена за поне 2 години. По този начин Северна Македония недвусмислено показва, че не желае никакви преговори с България за членството си в ЕС, а просто ветото да падне за българска сметка.

Дано Кирил Петков си е взел нужните поуки, защото има веротност, ако не промени стратегията си за РСМ, политическата му кариера да се окаже твърде кратка.

Още за Кирил Петков четете надолу!

Краят на Кирил Петков

Сериозно различие относно допъпнителните военни бази у нас се оформи на върха на държавата. Премиерът Кирил Петков е „за“ построяването им, докато президентът Румен Радев подкрепя министъра на отбраната Стефан Янев, който каза, че не бива да се правят към този момент, тъй като ще увеличат напрежението в отношенията с Русия.

Въпреки че България е парламентарна република, на практика основната власт се държи от президента, който е в основата на „Продължаваме промяната“. Ако Петков продължава да настоява за американските бази, то той няма да изкара повече от пролетта. Това обяви политологът Цветанка Андреева, писа Faktor.bg.

Тя е потресена, че Радев и Янев, които би трябвало да бъдат натовски генерали, тъй като България е член на НАТО, на практика заемат страната на Русия. Според нея това ще доведе не само до оставката на Кирил Петков, но и може България да се превърне в „Троянски кон“ в НАТО и ЕС, работейки за Русия.

Вижте забележителното изказване на премиера за прословутата КУРОЛАЦИЯ, която предизвика фурор в социалните мрежи:

„Радев и Янев как си въобразяват, с три самолета ли ще ни пазят“, казва Андреева.

Критиците на Радев припомнят, че той единствен от действащите управляващи не изрази възмущение от намерените руски шпиони у нас в началото на годината. Освен това той единствен от европейските лидери не нападна Русия заради Навални. Обявяването на Крим за руски преди месец и половина вече окончателно настрои много евроатлантици срещу ген. Радев и в същото време му спечели одобрението на Владимир Путин.

Чуйте този материал и на видео в канала ни в Тубата, където ще пускаме най-интересните от нашите новини! И не пропускайте да се абонирате за канала, за да ни следите и от там:

Четете за Кирил Петков още новини по-надолу!

Отказаната помощ от ЕС

Отношенията между бъдешия премиер на България Кирил Петков и Европейската комисия на ЕС стават все по-сложни. Те се комплицираха особено много, след като ЕК върна плана за възстановяване на страната, изготвен от „Продължаваме промяната“, съобши Svobodnaevropa.bg.

От Европа имат сериозни забележки към плана и настояват той да бъде редактиран, за да отпуснат 12 млрд. евро в помощ на България за възстановяване от кризата. Основните забележки са свързани с енергетиката и върховенството на закона.

kiril-radev_600x380
Радев може да махне Кирил Петков напролет

Очевидно ЕК иска въглищата да се заличат незабавно, а Петков и Василев дават някакъв гратисен период. Както е известно, целият ЕС започва политика по заличаване на въглищата като източник на топлинна енергия.

Другото сериозно разминаване между ЕС и Кирил Петков е за главния прокурор. Лидерът на „Продължаваме промяната“ настоява за освобождаването на Иван Гешев. Дори в плана е заложено да няма главен прокурор, а да се работи само с областни прокурори. По този начин ще се затрудни корупцията, която бушува в прокуратурата.

kiril-petkov_600x350
Кирил Петков готов на всичко, за да уволни Иван Гешев

Иван Гешев обаче очевидно е в много добри взаимоотношения с много от членовете на Европейската народна партия. Той много пъти се е изказвал в подкрепа на западните ни партньори, като в желанието си да им се подмаже дори инициира руския шпионски скандал.

Кирил Петков е категоричен, че премахването на Гешев от поста на главен прокурор е приоритет на управлението му. Той няма да отстъпи, дори това да значи да не получи 12-те млрд. евро.

Още за Кирил Петков четете по-надолу!

COVID ваксинацията и зеленият сертификат

Кирил Петков вече официално е нарушил Конституцията. Днес излезе решението на КС, в което се казва, че лидерът на „Продължаваме промяната“ не е трябвало да бъде назначаван като министър на икономиката. Въпреки това решенията, взети от него в тази му длъжност, остават валидни, но засегнатите страни имат право да го съдят. Правото му да бъде депутат към днешна дата е валидно.

Бившият вече канадец обаче много повече мисли за своя народ, отколкото тези, които цял живот са били с едно гражданство. Това стана ясно от това, което Петков и екипът му обещават да направят, ако дойдат на власт.

kiril-petkov6_600x380
Кирил Петков „бръкна в здравето“ на ЕС и САЩ

„Продължаваме промяната“ незабавно ще допълни заповедта на здравния министър за издаването на зелени сертификати. Ще могат да получат такъв документ и онези, които имат антитела. Те ще го получават за 3 месеца напред, а след това пак ще бъдат тествани и ако се установи, че още имат достатъчно антитела, зеленият им сертификат ще бъде удължен за още 6 месеца. Така всички преболедували Ковид-19 ще могат да получат въпросния документ, писа Novini.bg.

По този начин ще се провали плана на ЕС и САЩ за ваксинацията срещу коронавирус. Те държат цялото население да се ваксинира, за да си продадат ваксините и съответно да получат огромни суми пари. Кирил Петков им проваля плана за България, понеже огромен брой от хората у нас вече имат антитела и ще получат зелен сертификат без ваксинация.

Преди няколко дни президентът Румен Радев предложи същото нещо на здравния министър Стойчо Кацаров, но незнайно защо той все още не го е въвел и няма изгледи да го въведе.

Още за Кирил Петков можете да научите по-надолу!

КС удари Кирил Петков

Студен душ се изля върху бившия служебен министър Кирил Петков. Той се гласеше да става новият премиер на България, когато се разбра, че ще трябва да почака.

Пред дипломирания в „Харвард“ предприемач има един огромен проблем, който може да му коства явяването на изборите на 14 ноември. Конституционният съд най-вероятно ще го спре в това му начинание, тъй като Петков все още не е предоставил документ от Канада, че не е с двойно гражданство.

„Уикенд“ съобщава, че причината Кирил Петков да не предоставя такъв документ е, че просто го няма в наличност, понеже всъщност той все още се води гражданин на Канада. Въпреки уверенията му, че вече не е с двойно гражданство, упорството му да покаже документ от северноамериканската страна буди подозрения.

Според източник на „Уикенд“ всъщност Петков не се е отказал от канадското си гражданство, тъй като има голям кредит, а и доскоро е правил големи инвестиции в чужбина.

kiril-petkov1_600x400-2
Кирил Петков отпада за изборите през ноември?

Припомняме, че скандалът с гражданството на Петков възникна след сезиране на КС от страна на ГЕРБ. Оказа, че той е бил министър на икономиката с двойно гражданство, което по Конституция е забранено. 41-годишният бизнесмен твърди, че е подал заявление да бъде премахнат като канадски гражданин, но едва през август това се е случило. През този период Петков е вярвал, че вече е само с едно гражданство.

Ако обаче той не предостави документ, че вече не се води канадец, КС ще бъде длъжен да го отстрани от парламентарните избори. Все пак дори и тогава „Продължаваме промяната“ най-вероятно ще се яви на изборите, но само с Асен Василев начело, което ще коства голям брой от електората на движението.

В ПП има и други кандидат-депутати с двойно гражданство, пише Bairak.bg. Такъв е случаят с Калина Костадинова, която е и американски гражданин, а доскоро беше заместник на Кирил Петков в служебния кабинет. Тя допреди две години е работила в „Америка за България“, а висшето си образование е получила в САЩ. „Уикенд“ твърди, че в листата на „Продължаваме промяната“ има поне десетина човека с двойно гражданство, тъй като повечето там са завършили образованието си или са работили на запад.

Още за Кирил Петков четете надолу!

Кирил Петков използва умело Румен Радев

Едно от най-големите политически предателства през този век се случва в момента. Кирил Петков, когото Румен Радев направи известен и му даде шанс да участва в управлението на България, всъщност работи за Сорос и целта му е да злепостави българския президент, пише Alarmanews.bg.

Оказва се, че зад бъдещата партия на Кирил Петков и Асен Василев не стои ген. Радев, както мнозина очакват, а американски организации, свързани с Джордж Сорос. Президентът е бил подведен умишлено да бъдат включени в служебното правителство, като най-вероятно негови съветници също работят за Сорос.

Румен Радев обаче се усети, че е бил употребен от Кирил Петков и хората около него, за което свидетелства фактът, че не го допусна до второто служебно правителство, въпреки че завършилият „Харвард“ финансист многократно изяви желание да продължи да бъде министър.

Много анализатори вече смятат, че Петков и Василев не само работят за САЩ, но и една от целите им е да свалят ген. Радев от президентския стол, тъй като той остана единственият на ключова длъжност в страната, който мисли първо за националния интерес и после се съобразява с чуждите.

kiril-radev_600x380
Кирил Петков със собствени игри зад гърба на Румен Радев

Една от първите и основни задачи на Петков и Василев е да унищожат българската енергетика, пише Skandalno.net. Те са съобщили на работниците в Марица-изток, че тя трябва да бъде ликвидирана и на нейно място да бъдат създадени частни индустриални паркове.

Президентът Радев не е съгласен с тази идея и това може да е основната причина САЩ да иска да го свали, като използва за целта негови уж доверени хора. Проблемът обаче е, че американците не могат да извадят адекватна алтернатива на Радев и това най-вероятно ще провали плана им да го бутнат от стола му.

Още по темата четете надолу!

Кирил Петков срещу корупцията

Набралият изключителна популярност министър на икономиката Кирил Петков направи на пух и прах мафията в България. Той изригна срещу корупцията на среща със синдикатите относно бъдещето на мини Марица-Изток, писа Bg-tabloid.com.

Петков е бесен от ширещата се корупция по всички етажи на всички сфери у нас. Той е категоричен, че така повече не може и трябва да се направи изцяло нов механизъм за работа, който да е на базата на честност и труд.

kiril-petkov2_600x380
Кирил Петков разби на пух и прах корупцията в България

„Трябва да кажем на всички тези корумпирани хора „майната ви“. На нас ни е писнало от такива като тях. Отговорността за всички тия кражби е наша и затова трябва да ги спрем“, категоричен е Петков.

Той разкри още, че не се подчинява на ЕС, но България трябва да се ръковори умно и затова не може да се тръгне срещу цяла Европа, защото тя ще ни смачка, тъй като е по-силна от нас. Затова трябва да си отстояваме националния интерес по дипломатичен начин.

„Аз не защитавам ничии чужди интереси, а само българския“, отсече Кирил Петков.

Още за министъра на икономиката можете да научите от статиите ни по-надолу!

Този човек лиши мафията от 42 млрд. лв.

Кирил Петков прочиства България от далаверите и това не се харесва на големите „играчи“!

Служебният министър на икономиката е най-коментираното лице в родната политика през последните няколко месеца. Кирил Петков засегна много интереси на влиятелни и богати хора, което е реалната причина за всички атаки срещу него.

От около месец се разиграва фиаското с гражданството на Петков. Компромат, който се оказа изкуствено скалъпен, тъй като от Канада потвърдиха за отказа от гражданството на Петков, който е дошъл още през април месец тази година.

Днес обаче стана ясно защо толкова много искат да дискредитират министъра на икономиката и да го свалят от поста му. Оказва се, че Кирил Петков е отнел цели 42 млрд. лв. от фирми – абонирани от правителството на Борисов за обществени поръчки.

Петков е спрял 850 кредита от ББР, всеки от които е със среден размер от 50 млн. лв., съобщи самият той по БНР. Простата математика показва, че общата сума на спрените пари е 42 милиарда лева.

Всички тези пари са щели да отидат в нечии джобове по неясни причини, но благодарение на възпитаника на „Харвард“ това не се е случило.

kiril-petkov1_600x380
Кирил Петков спря 42 млрд. лв. и вбеси много хора

Петков обяви, че атаките срещу него идват от ГЕРБ, ДПС и ИТН, което за него е сигурен знак, че засегнатите лица са именно от тези партии.

Той е имал разговор със Слави Трифонов преди време, в който е била обсъждана съвместната им работа. Впоследствие обаче се оказва, че двамата имат различни идеологии за управлението на България и нейното развитие.

Кирил Петков обяви по БНР още, че на този етап няма да направи партия, защото е служебен министър и желае да остане безпартиен. Въпреки това се очаква той и министърът на финансите Асен Василев да се опитат да вземат властта чрез свой собствен политически проект.

Още за Кирил Петков ще научите по-надолу!

Кирил Петков разби на пух и прах Бойко Борисов!

Един от служебните министри, които се ползват с най-широк кръг на обществена подкрепа, е Кирил Петков. Той отговаря за икономиката на страната ни.

Петков зае този пост с ясното убеждение, че трябва да направи нещо за излизане от блатото, до което ни докара Бойко Борисов. Последният обаче не се отказва и продължава да се надява да се върне на бял кон.

„Заварих държавата в окаяно финансово състояние. Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в огромен мащаб. Затова този човек иска да се завърне и да продължи да краде.“, смята Кирил Петков.

Според него опасността „Борисов“ не е отминала и може да ни връхлети с пълна сила на следващите парламентарни избори. Той вижда в лидера на ГЕРБ връщане във властта на всяка цена.

kiril-petkov_1-600x370
Кирил Петков предрича затвор на Бойко Борисов

„Борисов ще направи всичко, за да се върне на бял кон. За да го стори, купува гласове още отсега. Дори е потърсил подкрепата на ДПС и им е осигурил обществени поръчки за 7 млрд. лв.“, разкри Петков.

Въпреки всичките пари и средства, които ГЕРБ влага обаче, министърът на икономиката е убеден, че Бойко Борисов повече няма да се върне на власт. Нещо повече, ще му се наложи да излежи остатъка от живота си в затвора.

„30 години затвор не му мърдат и той го знае. Засега единствено Иван Гешев го държи на свобода, но и това ще свърши. Борисов знае, че излезе ли от властта за постоянно, ще отиде зад решетките“, смята Петков.

Служебният министър на икономиката бе поканен да участва в кабинета на „Има такъв народ“, но отказа с мотива, че не вижда п/ромяната там, а по-скоро това е подмяна. Той дори разкри, че мафията е пробила и в ИТН, но още не знае от кого идва пробойната.

„Не искам да участвам в правителство на всяка цена. Бих го направил само ако ми дадат свободата да върша онова, което е правилно“, отсича Кирил Петков.

Напоследък витаят слухове, че именно Петков е спряган за нов премиер и ще бъде издигнат от партия на президента Румен Радев. Разбира се, Радев ще я подкрепя неофициално, а лицето й ще бъде Кирил Петков.

Източник: E-novini.com

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

6 Мнения

 1. ВЕНЕЛИН ДЕДИНСКИ

  Големи четки,голямо чудо!Къде забравихте ЖАН ВИДЕНОВ,бе МЕДИИ СКАПАНИ!….Тоя К ирил ПЕТКОВ е БЛЕДА СЯНКА пред ЖАН ВИДЕНОВ!ДЪРЖАВНИК,ЧЕСТЕН И НЕПОДКУПЕН ПОЛИТИК!Не се огъна и в НАЙ-ТРУДНИЯ МОМЕНТ на БЪЛГАРИЯ,предаден от 4приятелите“и ЕЛЦИН!….На кого слугувате?
  МЕДИИ БЪЛГАРСКИ

 2. Николай К.

  На всички нормални хора, след 12 години затъпяване, ни се иска интелигентни и знаещи хора да оглавят тази държава. И да имат тези приоритети, които сте споменали: да спрат бандитските кражби на ГЕРБ, Борисов да изясни лежал ли е в Панкрац или не, т.е. бил ли е мутра, да се вдигнат доходите на българите, а не е зле и да не се дава трибуна на мусирки, а на професионални журналисти. И за вас се отнася. Някое куцо магаре е писало тази статия.

  • Станински

   Борисов няма нужда да изяснява ! Отдавна е публично известно,че той действително е лежал в чешки затвор заради кражби на автомобили и това е потвърдено както от чешките медии така и от официалните чешки власти след това !

 3. gospodin gospodinov

  strah me e bay Ganu da ne ubie pak Aleko

 4. Станински

  Има логика в твърденията на момчето !? Руският и украинският народ , наистина не са братски народи, по простата причина , че са всъщност един народ !?

 5. СОФИЯ ЯНАКИЕВА

  ПРЕДАТЕЛИТЕ В ЗАТВОРА,СМЯНА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО,РАБОТЕЩО ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, ЕС,НАТО И НАЙ ВЕЧЕ ЗА САЩ,СМЯНА НА КУРСА,БЕЗ АМЕРИКАНСКИ БАЗИ,ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО,ВРЪЩАНЕ НА СТАРИТЕ ПОЗИЦИИ ТЪРГУВАМЕ С БРАТСКА РУСИЯ, ГАЗ И НЕФТ И ВСИЧКО ОТ КОЕТО ИВАМЕ НУЖДА ЗА АЕЦ „КОЗЛОДУЙ СТРОИМ АЕЦ “ БЕЛЕНЕ“ И СИ РЕМОНТИРАМЕ МИГ 29 И ДР.В РУСИЯ ,МАХАМЕ ВСИЧКИ САНКЦИИ СРЕЩУ НЕЯ И ПОДДЪРЖАМЕ НАЙ ДОБРИ ВРЪЗКИ С ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА РУСИЯ, КАТО УНГАРИЯ,СЪРБИЯ,ХАРВАТИЯ,НИЕ ЕСТЕСТВЕНО И ДР.ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ДА НЕ СЕ БЪРКА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ НИ РАБОТИ И НИКАКЪВ КОРДИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ВЪВ ВАРНА,КОЙТО ДА БЪДЕ ПОЛЗВАН КАТО 5-ТА БАЗА И СЕ ВРЪЩАМЕ КЪМ НОРМАЛНИЯ СИ ЖИВОТ С НОВО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО СЕ ГРИЖИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА НАШИТЕ ИНГЕРЕСИ!

 6. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *