Предателството на века: Кирил Петков изхвърля на боклука Радев по заповед на Сорос!

Кирил Петков използва умело Румен Радев, за да оглави държавата!

Едно от най-големите политически предателства през този век се случва в момента. Кирил Петков, когото Румен Радев направи известен и му даде шанс да участва в управлението на България, всъщност работи за Сорос и целта му е да злепостави българския президент, пише Alarmanews.bg.

Оказва се, че зад бъдещата партия на Кирил Петков и Асен Василев не стои ген. Радев, както мнозина очакват, а американски организации, свързани с Джордж Сорос. Президентът е бил подведен умишлено да бъдат включени в служебното правителство, като най-вероятно негови съветници също работят за Сорос.

Румен Радев обаче се усети, че е бил употребен от Кирил Петков и хората около него, за което свидетелства фактът, че не го допусна до второто служебно правителство, въпреки че завършилият „Харвард“ финансист многократно изяви желание да продължи да бъде министър.

Много анализатори вече смятат, че Петков и Василев не само работят за САЩ, но и една от целите им е да свалят ген. Радев от президентския стол, тъй като той остана единственият на ключова длъжност в страната, който мисли първо за националния интерес и после се съобразява с чуждите.

kiril-radev_600x380
Кирил Петков със собствени игри зад гърба на Румен Радев

Една от първите и основни задачи на Петков и Василев е да унищожат българската енергетика, пише Skandalno.net. Те са съобщили на работниците в Марица-изток, че тя трябва да бъде ликвидирана и на нейно място да бъдат създадени частни индустриални паркове.

Президентът Радев не е съгласен с тази идея и това може да е основната причина САЩ да иска да го свали, като използва за целта негови уж доверени хора. Проблемът обаче е, че американците не могат да извадят адекватна алтернатива на Радев и това най-вероятно ще провали плана им да го бутнат от стола му.

Още по темата четете надолу!

 

Кирил Петков вече не издържа да живее в такава огромна корупция и иска да промени това с всички сили!

Набралият изключителна популярност министър на икономиката Кирил Петков направи на пух и прах мафията в България. Той изригна срещу корупцията на среща със синдикатите относно бъдещето на мини Марица-Изток, писа Bg-tabloid.com.

“Фигурин

Петков е бесен от ширещата се корупция по всички етажи на всички сфери у нас. Той е категоричен, че така повече не може и трябва да се направи изцяло нов механизъм за работа, който да е на базата на честност и труд.

kiril-petkov2_600x380
Кирил Петков разби на пух и прах корупцията в България

„Трябва да кажем на всички тези корумпирани хора „майната ви“. На нас ни е писнало от такива като тях. Отговорността за всички тия кражби е наша и затова трябва да ги спрем“, категоричен е Петков.

Той разкри още, че не се подчинява на ЕС, но България трябва да се ръковори умно и затова не може да се тръгне срещу цяла Европа, защото тя ще ни смачка, тъй като е по-силна от нас. Затова трябва да си отстояваме националния интерес по дипломатичен начин.

„Аз не защитавам ничии чужди интереси, а само българския“, отсече Кирил Петков.

Още за министъра на икономиката можете да научите от статиите ни по-надолу!

Рицарят на бял кон идва! Кирил Петков става премиер още през ноември

Кирил Петков поема управлението на България след 2 месеца!

Министърът на икономиката Кирил Петков е новият рицар на бял кон, който трябва да оправи България. Това ще стане само след 2 месеца, пише „24 часа“, цитиран от Флагман.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Оказва се, че Петков ще се включи към партията „МИР“, тъй като няма време да извърви целия политически път на една нова своя партия, за да участва още на следващите парламентарни избори. Ето защо той ще „яхне“ готова вече формация, която е много близка до президента Румен Радев.

Предвижданията още отсега са, че Кирил Петков ще спечели изборите, макар да участва в тях за първи път. Очаква се той да се пребори с „Има такъв народ“ и ГЕРБ, а за да управлява, да се коалира с „Демократична, България“ и „Изправи се! Ние идваме“.

kiril-petkov_600x371
Кирил Петков става премиер през ноември

Има и друга партия, която желае да привлече Петков в редиците си. Това е „Нова алтернатива“, която се надява, че по този начин ще прокара идеите си в обществото.

В момента възпитаникът на „Харвард“ избира между двете партии и не е сигурен коя е по-близка до неговите убеждения. Сигурен е обаче в екипа, който ще работи с него. Това са настоящият министър на финансите Асен Василев и министърът на образованието проф. Николай Денков. Президентът Румен Радев ще подкрепя този кабинет неофициално, тъй като трябва да е безпартиен, но най-вероятно и той самият ще участва в доста от решенията за бъдещето на България.

Кирил Петков определя себе си като човек с десни убеждения, но самият той разкри наскоро, че когато става дума за доходите на обикновения човек, ще води социална политика и настоява за незабавно покачване на пенсиите и заплатите.

Още за Кирил Петков четете по-надолу!

Ненадминат! Този човек лиши мафията от 42 млрд. лв. и затова искат главата му

Кирил Петков прочиства България от далаверите и това не се харесва на големите „играчи“!

Служебният министър на икономиката е най-коментираното лице в родната политика през последните няколко месеца. Кирил Петков засегна много интереси на влиятелни и богати хора, което е реалната причина за всички атаки срещу него.

Евелина Лютова

От около месец се разиграва фиаското с гражданството на Петков. Компромат, който се оказа изкуствено скалъпен, тъй като от Канада потвърдиха за отказа от гражданството на Петков, който е дошъл още през април месец тази година.

Днес обаче стана ясно защо толкова много искат да дискредитират министъра на икономиката и да го свалят от поста му. Оказва се, че Кирил Петков е отнел цели 42 млрд. лв. от фирми – абонирани от правителството на Борисов за обществени поръчки.

Петков е спрял 850 кредита от ББР, всеки от които е със среден размер от 50 млн. лв., съобщи самият той по БНР. Простата математика показва, че общата сума на спрените пари е 42 милиарда лева.

мнения, отзиви, коментари, форум

Всички тези пари са щели да отидат в нечии джобове по неясни причини, но благодарение на възпитаника на „Харвард“ това не се е случило.

kiril-petkov1_600x380
Кирил Петков спря 42 млрд. лв. и вбеси много хора

Петков обяви, че атаките срещу него идват от ГЕРБ, ДПС и ИТН, което за него е сигурен знак, че засегнатите лица са именно от тези партии.

Той е имал разговор със Слави Трифонов преди време, в който е била обсъждана съвместната им работа. Впоследствие обаче се оказва, че двамата имат различни идеологии за управлението на България и нейното развитие.

Кирил Петков обяви по БНР още, че на този етап няма да направи партия, защото е служебен министър и желае да остане безпартиен. Въпреки това се очаква той и министърът на финансите Асен Василев да се опитат да вземат властта чрез свой собствен политически проект.

Още за Кирил Петков ще научите по-надолу!

Кирил Петков става премиер!

Най-коментираната личност в родната политика в момента Кирил Петков е напът да оглави България. По всяка вероятност той ще направи своя партия, която ако не на следващите избори, то след Нова година ще участва в изборите. Това прогнозира политологът проф. Георги Карасимеонов, писа Barikada.info.

Почти сигурно е, че Петков ще спечели мнозинство още при първата си поява на избори. Идеята да създаде партия вече се разгръща у него, особено след като бе атакуван по толкова злобен и некоректен начин за своето гражданство. Както се оказа обаче, то вече не е двойно и от Канада го потвърдиха.

kiril-petkov_600x400-1
Кирил Петков ще стане премиер на България

Бойко Борисов и Слави Трифонов нямат шанс пред Кирил Петков. Всички социологически агенции показват, че към момента президентът Румен Радев е единственият, който се ползва с по-голямо доверие от Кирил Петков. Радев обаче има намерение да остане в президентството и пътят на Петков към премиерския стол изглежда свободен.

Според някои анализатори зад бъдещата партия на Кирил Петков ще стои Румен Радев. Двамата ще си поделят управлението на държавата, а народът ще им го позволи, тъй като към момента показва, че ги обожава.

Слави Трифонов започва да усеща накъде „духа вятърът“ и се застъпи за Радев, но не и за Петков. Последният дори заяви, че мафията е пробила и в „Има такъв народ“, тъй като измислените компромати срещу него са подкрепяни от тази партия.

Още за Кирил Петков ще научите по-надолу!

Кирил Петков разби на пух и прах Бойко Борисов!

Един от служебните министри, които се ползват с най-широк кръг на обществена подкрепа, е Кирил Петков. Той отговаря за икономиката на страната ни.

Петков зае този пост с ясното убеждение, че трябва да направи нещо за излизане от блатото, до което ни докара Бойко Борисов. Последният обаче не се отказва и продължава да се надява да се върне на бял кон.

„Заварих държавата в окаяно финансово състояние. Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в огромен мащаб. Затова този човек иска да се завърне и да продължи да краде.“, смята Кирил Петков.

Според него опасността „Борисов“ не е отминала и може да ни връхлети с пълна сила на следващите парламентарни избори. Той вижда в лидера на ГЕРБ връщане във властта на всяка цена.

kiril-petkov_1-600x370
Кирил Петков предрича затвор на Бойко Борисов

„Борисов ще направи всичко, за да се върне на бял кон. За да го стори, купува гласове още отсега. Дори е потърсил подкрепата на ДПС и им е осигурил обществени поръчки за 7 млрд. лв.“, разкри Петков.

Въпреки всичките пари и средства, които ГЕРБ влага обаче, министърът на икономиката е убеден, че Бойко Борисов повече няма да се върне на власт. Нещо повече, ще му се наложи да излежи остатъка от живота си в затвора.

„30 години затвор не му мърдат и той го знае. Засега единствено Иван Гешев го държи на свобода, но и това ще свърши. Борисов знае, че излезе ли от властта за постоянно, ще отиде зад решетките“, смята Петков.

Служебният министър на икономиката бе поканен да участва в кабинета на „Има такъв народ“, но отказа с мотива, че не вижда промяната там, а по-скоро това е подмяна. Той дори разкри, че мафията е пробила и в ИТН, но още не знае от кого идва пробойната.

„Не искам да участвам в правителство на всяка цена. Бих го направил само ако ми дадат свободата да върша онова, което е правилно“, отсича Кирил Петков.

Напоследък витаят слухове, че именно Петков е спряган за нов премиер и ще бъде издигнат от партия на президента Румен Радев. Разбира се, Радев ще я подкрепя неофициално, а лицето й ще бъде Кирил Петков.

Източник: E-novini.com

За Михаил Николов

Прочети още

rumen-specov_600x380

Заплахите не го спират! Румен Спецов съсипва Борисов

Румен Спецов може да вкара Бойко Борисов и доста хора около него в затвора! Сред …

Едино мнение

  1. ВЕНЕЛИН ДЕДИНСКИ

    Големи четки,голямо чудо!Къде забравихте ЖАН ВИДЕНОВ,бе МЕДИИ СКАПАНИ!….Тоя К ирил ПЕТКОВ е БЛЕДА СЯНКА пред ЖАН ВИДЕНОВ!ДЪРЖАВНИК,ЧЕСТЕН И НЕПОДКУПЕН ПОЛИТИК!Не се огъна и в НАЙ-ТРУДНИЯ МОМЕНТ на БЪЛГАРИЯ,предаден от 4приятелите“и ЕЛЦИН!….На кого слугувате?
    МЕДИИ БЪЛГАРСКИ

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *