Кирил Петков бие шута на Стойчо Кацаров!

Кирил Петков няма да се церемони със Стойчо Кацаров!

Нов здравен министър

Една от най-големите промени, които „Продължаваме промяната“ ще направи, ако вземе властта след няколко дни, е да смени здравния министър. Това заяви лидерът на партията Кирил Петков, писа Epicenter.bg.

Това значи, че Стойчо Кацаров ще изхвърчи от политиката, ако се състави правителство с мандат на ПП. Нещо, което изненадва сериозно, тъй като Кацаров бе назначен от президента Румен Радев, а се счита, че държавният глава и Кирил Петков нямат различия.

Очевидно обаче различия има и те са основно в здравеопазването. Веднага след въвеждането на зеления сертификат Петков обяви, че той трябва да бъде изписван и за антитела. Едва преди ден д-р Кацаров се вслуша в мнението му и въведе тази поправка.

kiril-stoycho_600x380
Кирил Петков бие шута на Стойчо Кацаров

Не е ясно какво друго не се е харесало на Кирил Петков в работата на Стойчо Кацаров, но е факт, че той ще назначи друг здравен министър, ако поеме властта.

В ефира на Нова ТВ К. Петков заяви още, че вярва, че неговата партия ще спечели изборите. Шансовете за това са значителни, ако гласуват над 3,3 млн. души, смята той.

Още за Кирил Петков четете надолу!

COVID ваксинацията и зеленият сертификат

Кирил Петков вече официално е нарушил Конституцията. Днес излезе решението на КС, в което се казва, че лидерът на „Продължаваме промяната“ не е трябвало да бъде назначаван като министър на икономиката. Въпреки това решенията, взети от него в тази му длъжност, остават валидни, но засегнатите страни имат право да го съдят. Правото му да бъде депутат към днешна дата е валидно.

Бившият вече канадец обаче много повече мисли за своя народ, отколкото тези, които цял живот са били с едно гражданство. Това стана ясно от това, което Петков и екипът му обещават да направят, ако дойдат на власт.

kiril-petkov6_600x380
Кирил Петков „бръкна в здравето“ на ЕС и САЩ

„Продължаваме промяната“ незабавно ще допълни заповедта на здравния министър за издаването на зелени сертификати. Ще могат да получат такъв документ и онези, които имат антитела. Те ще го получават за 3 месеца напред, а след това пак ще бъдат тествани и ако се установи, че още имат достатъчно антитела, зеленият им сертификат ще бъде удължен за още 6 месеца. Така всички преболедували Ковид-19 ще могат да получат въпросния документ, писа Novini.bg.

“Фигурин

По този начин ще се провали плана на ЕС и САЩ за ваксинацията срещу коронавирус. Те държат цялото население да се ваксинира, за да си продадат ваксините и съответно да получат огромни суми пари. Кирил Петков им проваля плана за България, понеже огромен брой от хората у нас вече имат антитела и ще получат зелен сертификат без ваксинация.

Преди няколко дни президентът Румен Радев предложи същото нещо на здравния министър Стойчо Кацаров, но незнайно защо той все още не го е въвел и няма изгледи да го въведе.

Още за Кирил Петков можете да научите по-надолу!

Затворът

Мечтите на хиляди, дори милиони българи са напът да се сгромолясат. Лицето на промяната в България Кирил Петков е изправен пред реалната възможност да прекара следващите 5 години в затвора.

Това стана ясно от изявлението на лидера на „Атака“ Волен Сидеров в „Панорама“ по БНТ. Той обяви в ефир, че неговата мисия е да вкара Петков зад решетките и затова подал сигнал до органите на реда.

kiril-petkov5_600x380
Кирил Петков може да се озове в затвора за 5 години

Причината за евентуално дело срещу лидера на „Продължаваме промяната“ е скандалът с двойното му гражданство. Приемайки поста на министър на икономиката, докато все още е бил с двойно гражданство, е нарушпил Конституцията на Република България и това автоматично заплашва Петков със затвор, който по закон е до 5 години.

Волен Сидеров е единственият, който настоява Кирил Петков да бъде лишен от свобода и да понесе цялата строгост на закона. Той се зарече, че ще преследва докрай бившия икономически министър.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Ако Петков бъде изправен пред съда под угрозата да бъде лишен от свобода, то той няма да може да стане премиер, което е жесток удар по неговите симпатизанти, а те са наистина много. Към момента дори се счита, че „Продължаваме промяната“ може да спечели изборите на 14 ноември.

За още сходни теми четете надолу!

Гешев пада от власт

Една от главните задачи, които Кирил Петков си е поставил, ако стане премиер, е да смени незабавно главния прокурор. Това разкри самият той в ефира на БТВ, пише Factor.bg.

Завършилият „Харвард“ предприемач застава напълно зад хилядите хора, които от 2 години скандират против Иван Гешев и искат да го видят далеч от прокуратурата. Петков е готов на всичко, за да смени Гешев. За целта дори може да прокара нови закони, които не изискват единствено КС да може да уволнява главния прокурор.

kiril-petkov4_600x380
Кирил Петков маха Иван Гешев

Лидерът на „Продължаваме промяната“ е категоричен, че Гешев е зло, което трябва да бъде премахнато. Ако наистина падне от власт, на Иван Гешев ще му бъде потърсена съдебна отговорност.

Същото ще връхлети и Бойко Борисов, който се ползва с „благословията“ на главния прокурор и каквото и да стори, знае, че ще му се размине. При Кирил Петков обаче българското правосъдие ще отвори нова страница.

Бившият министър на икономиката дори вече е намерил главния прокурор, с когото ще смени Иван Гешев. Неговото име е Лозан Панов.

За още подобни теми прочетете статиите по-долу!

КС удари Кирил Петков

Студен душ се изля върху бившия служебен министър Кирил Петков. Той се гласеше да става новият премиер на България, когато се разбра, че ще трябва да почака.

Пред дипломирания в „Харвард“ предприемач има един огромен проблем, който може да му коства явяването на изборите на 14 ноември. Конституционният съд най-вероятно ще го спре в това му начинание, тъй като Петков все още не е предоставил документ от Канада, че не е с двойно гражданство.

Евелина Лютова

„Уикенд“ съобщава, че причината Кирил Петков да не предоставя такъв документ е, че просто го няма в наличност, понеже всъщност той все още се води гражданин на Канада. Въпреки уверенията му, че вече не е с двойно гражданство, упорството му да покаже документ от северноамериканската страна буди подозрения.

Според източник на „Уикенд“ всъщност Петков не се е отказал от канадското си гражданство, тъй като има голям кредит, а и доскоро е правил големи инвестиции в чужбина.

kiril-petkov1_600x400-2
Кирил Петков отпада за изборите през ноември?

Припомняме, че скандалът с гражданството на Петков възникна след сезиране на КС от страна на ГЕРБ. Оказа, че той е бил министър на икономиката с двойно гражданство, което по Конституция е забранено. 41-годишният бизнесмен твърди, че е подал заявление да бъде премахнат като канадски гражданин, но едва през август това се е случило. През този период Петков е вярвал, че вече е само с едно гражданство.

мнения, отзиви, коментари, форум

Ако обаче той не предостави документ, че вече не се води канадец, КС ще бъде длъжен да го отстрани от парламентарните избори. Все пак дори и тогава „Продължаваме промяната“ най-вероятно ще се яви на изборите, но само с Асен Василев начело, което ще коства голям брой от електората на движението.

В ПП има и други кандидат-депутати с двойно гражданство, пише Bairak.bg. Такъв е случаят с Калина Костадинова, която е и американски гражданин, а доскоро беше заместник на Кирил Петков в служебния кабинет. Тя допреди две години е работила в „Америка за България“, а висшето си образование е получила в САЩ. „Уикенд“ твърди, че в листата на „Продължаваме промяната“ има поне десетина човека с двойно гражданство, тъй като повечето там са завършили образованието си или са работили на запад.

Още за Кирил Петков четете надолу!

Кирил Петков използва умело Румен Радев

Едно от най-големите политически предателства през този век се случва в момента. Кирил Петков, когото Румен Радев направи известен и му даде шанс да участва в управлението на България, всъщност работи за Сорос и целта му е да злепостави българския президент, пише Alarmanews.bg.

Оказва се, че зад бъдещата партия на Кирил Петков и Асен Василев не стои ген. Радев, както мнозина очакват, а американски организации, свързани с Джордж Сорос. Президентът е бил подведен умишлено да бъдат включени в служебното правителство, като най-вероятно негови съветници също работят за Сорос.

Румен Радев обаче се усети, че е бил употребен от Кирил Петков и хората около него, за което свидетелства фактът, че не го допусна до второто служебно правителство, въпреки че завършилият „Харвард“ финансист многократно изяви желание да продължи да бъде министър.

Много анализатори вече смятат, че Петков и Василев не само работят за САЩ, но и една от целите им е да свалят ген. Радев от президентския стол, тъй като той остана единственият на ключова длъжност в страната, който мисли първо за националния интерес и после се съобразява с чуждите.

kiril-radev_600x380
Кирил Петков със собствени игри зад гърба на Румен Радев

Една от първите и основни задачи на Петков и Василев е да унищожат българската енергетика, пише Skandalno.net. Те са съобщили на работниците в Марица-изток, че тя трябва да бъде ликвидирана и на нейно място да бъдат създадени частни индустриални паркове.

Президентът Радев не е съгласен с тази идея и това може да е основната причина САЩ да иска да го свали, като използва за целта негови уж доверени хора. Проблемът обаче е, че американците не могат да извадят адекватна алтернатива на Радев и това най-вероятно ще провали плана им да го бутнат от стола му.

Още по темата четете надолу!

Кирил Петков срещу корупцията

Набралият изключителна популярност министър на икономиката Кирил Петков направи на пух и прах мафията в България. Той изригна срещу корупцията на среща със синдикатите относно бъдещето на мини Марица-Изток, писа Bg-tabloid.com.

Петков е бесен от ширещата се корупция по всички етажи на всички сфери у нас. Той е категоричен, че така повече не може и трябва да се направи изцяло нов механизъм за работа, който да е на базата на честност и труд.

kiril-petkov2_600x380
Кирил Петков разби на пух и прах корупцията в България

„Трябва да кажем на всички тези корумпирани хора „майната ви“. На нас ни е писнало от такива като тях. Отговорността за всички тия кражби е наша и затова трябва да ги спрем“, категоричен е Петков.

Той разкри още, че не се подчинява на ЕС, но България трябва да се ръковори умно и затова не може да се тръгне срещу цяла Европа, защото тя ще ни смачка, тъй като е по-силна от нас. Затова трябва да си отстояваме националния интерес по дипломатичен начин.

„Аз не защитавам ничии чужди интереси, а само българския“, отсече Кирил Петков.

Още за министъра на икономиката можете да научите от статиите ни по-надолу!

Кирил Петков става премиер още през ноември

Кирил Петков поема управлението на България след 2 месеца!

Министърът на икономиката Кирил Петков е новият рицар на бял кон, който трябва да оправи България. Това ще стане само след 2 месеца, пише „24 часа“, цитиран от Флагман.

Оказва се, че Петков ще се включи към партията „МИР“, тъй като няма време да извърви целия политически път на една нова своя партия, за да участва още на следващите парламентарни избори. Ето защо той ще „яхне“ готова вече формация, която е много близка до президента Румен Радев.

Предвижданията още отсега са, че Кирил Петков ще спечели изборите, макар да участва в тях за първи път. Очаква се той да се пребори с „Има такъв народ“ и ГЕРБ, а за да управлява, да се коалира с „Демократична, България“ и „Изправи се! Ние идваме“.

kiril-petkov_600x371
Кирил Петков става премиер през ноември

Има и друга партия, която желае да привлече Петков в редиците си. Това е „Нова алтернатива“, която се надява, че по този начин ще прокара идеите си в обществото.

В момента възпитаникът на „Харвард“ избира между двете партии и не е сигурен коя е по-близка до неговите убеждения. Сигурен е обаче в екипа, който ще работи с него. Това са настоящият министър на финансите Асен Василев и министърът на образованието проф. Николай Денков. Президентът Румен Радев ще подкрепя този кабинет неофициално, тъй като трябва да е безпартиен, но най-вероятно и той самият ще участва в доста от решенията за бъдещето на България.

Кирил Петков определя себе си като човек с десни убеждения, но самият той разкри наскоро, че когато става дума за доходите на обикновения човек, ще води социална политика и настоява за незабавно покачване на пенсиите и заплатите.

Още за Кирил Петков четете по-надолу!

Този човек лиши мафията от 42 млрд. лв.

Кирил Петков прочиства България от далаверите и това не се харесва на големите „играчи“!

Служебният министър на икономиката е най-коментираното лице в родната политика през последните няколко месеца. Кирил Петков засегна много интереси на влиятелни и богати хора, което е реалната причина за всички атаки срещу него.

От около месец се разиграва фиаското с гражданството на Петков. Компромат, който се оказа изкуствено скалъпен, тъй като от Канада потвърдиха за отказа от гражданството на Петков, който е дошъл още през април месец тази година.

Днес обаче стана ясно защо толкова много искат да дискредитират министъра на икономиката и да го свалят от поста му. Оказва се, че Кирил Петков е отнел цели 42 млрд. лв. от фирми – абонирани от правителството на Борисов за обществени поръчки.

Петков е спрял 850 кредита от ББР, всеки от които е със среден размер от 50 млн. лв., съобщи самият той по БНР. Простата математика показва, че общата сума на спрените пари е 42 милиарда лева.

Всички тези пари са щели да отидат в нечии джобове по неясни причини, но благодарение на възпитаника на „Харвард“ това не се е случило.

kiril-petkov1_600x380
Кирил Петков спря 42 млрд. лв. и вбеси много хора

Петков обяви, че атаките срещу него идват от ГЕРБ, ДПС и ИТН, което за него е сигурен знак, че засегнатите лица са именно от тези партии.

Той е имал разговор със Слави Трифонов преди време, в който е била обсъждана съвместната им работа. Впоследствие обаче се оказва, че двамата имат различни идеологии за управлението на България и нейното развитие.

Кирил Петков обяви по БНР още, че на този етап няма да направи партия, защото е служебен министър и желае да остане безпартиен. Въпреки това се очаква той и министърът на финансите Асен Василев да се опитат да вземат властта чрез свой собствен политически проект.

Още за Кирил Петков ще научите по-надолу!

Кирил Петков става премиер!

Най-коментираната личност в родната политика в момента Кирил Петков е напът да оглави България. По всяка вероятност той ще направи своя партия, която ако не на следващите избори, то след Нова година ще участва в изборите. Това прогнозира политологът проф. Георги Карасимеонов, писа Barikada.info.

Почти сигурно е, че Петков ще спечели мнозинство още при първата си поява на избори. Идеята да създаде партия вече се разгръща у него, особено след като бе атакуван по толкова злобен и некоректен начин за своето гражданство. Както се оказа обаче, то вече не е двойно и от Канада го потвърдиха.

kiril-petkov_600x400-1
Кирил Петков ще стане премиер на България

Бойко Борисов и Слави Трифонов нямат шанс пред Кирил Петков. Всички социологически агенции показват, че към момента президентът Румен Радев е единственият, който се ползва с по-голямо доверие от Кирил Петков. Радев обаче има намерение да остане в президентството и пътят на Петков към премиерския стол изглежда свободен.

Според някои анализатори зад бъдещата партия на Кирил Петков ще стои Румен Радев. Двамата ще си поделят управлението на държавата, а народът ще им го позволи, тъй като към момента показва, че ги обожава.

Слави Трифонов започва да усеща накъде „духа вятърът“ и се застъпи за Радев, но не и за Петков. Последният дори заяви, че мафията е пробила и в „Има такъв народ“, тъй като измислените компромати срещу него са подкрепяни от тази партия.

Още за Кирил Петков ще научите по-надолу!

Кирил Петков разби на пух и прах Бойко Борисов!

Един от служебните министри, които се ползват с най-широк кръг на обществена подкрепа, е Кирил Петков. Той отговаря за икономиката на страната ни.

Петков зае този пост с ясното убеждение, че трябва да направи нещо за излизане от блатото, до което ни докара Бойко Борисов. Последният обаче не се отказва и продължава да се надява да се върне на бял кон.

„Заварих държавата в окаяно финансово състояние. Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в огромен мащаб. Затова този човек иска да се завърне и да продължи да краде.“, смята Кирил Петков.

Според него опасността „Борисов“ не е отминала и може да ни връхлети с пълна сила на следващите парламентарни избори. Той вижда в лидера на ГЕРБ връщане във властта на всяка цена.

kiril-petkov_1-600x370
Кирил Петков предрича затвор на Бойко Борисов

„Борисов ще направи всичко, за да се върне на бял кон. За да го стори, купува гласове още отсега. Дори е потърсил подкрепата на ДПС и им е осигурил обществени поръчки за 7 млрд. лв.“, разкри Петков.

Въпреки всичките пари и средства, които ГЕРБ влага обаче, министърът на икономиката е убеден, че Бойко Борисов повече няма да се върне на власт. Нещо повече, ще му се наложи да излежи остатъка от живота си в затвора.

„30 години затвор не му мърдат и той го знае. Засега единствено Иван Гешев го държи на свобода, но и това ще свърши. Борисов знае, че излезе ли от властта за постоянно, ще отиде зад решетките“, смята Петков.

Служебният министър на икономиката бе поканен да участва в кабинета на „Има такъв народ“, но отказа с мотива, че не вижда промяната там, а по-скоро това е подмяна. Той дори разкри, че мафията е пробила и в ИТН, но още не знае от кого идва пробойната.

„Не искам да участвам в правителство на всяка цена. Бих го направил само ако ми дадат свободата да върша онова, което е правилно“, отсича Кирил Петков.

Напоследък витаят слухове, че именно Петков е спряган за нов премиер и ще бъде издигнат от партия на президента Румен Радев. Разбира се, Радев ще я подкрепя неофициално, а лицето й ще бъде Кирил Петков.

Източник: E-novini.com

За Михаил Николов

Прочети още

radev-petkov_600x370

Студен душ за Кирил Петков! Радев му отнема премиерския стол, за да не пусне РСМ в ЕС

Румен Радев готов на всичко, за да не допусне Република Северна Македония да влезе в …

3 Мнения

 1. ВЕНЕЛИН ДЕДИНСКИ

  Големи четки,голямо чудо!Къде забравихте ЖАН ВИДЕНОВ,бе МЕДИИ СКАПАНИ!….Тоя К ирил ПЕТКОВ е БЛЕДА СЯНКА пред ЖАН ВИДЕНОВ!ДЪРЖАВНИК,ЧЕСТЕН И НЕПОДКУПЕН ПОЛИТИК!Не се огъна и в НАЙ-ТРУДНИЯ МОМЕНТ на БЪЛГАРИЯ,предаден от 4приятелите“и ЕЛЦИН!….На кого слугувате?
  МЕДИИ БЪЛГАРСКИ

 2. Николай К.

  На всички нормални хора, след 12 години затъпяване, ни се иска интелигентни и знаещи хора да оглавят тази държава. И да имат тези приоритети, които сте споменали: да спрат бандитските кражби на ГЕРБ, Борисов да изясни лежал ли е в Панкрац или не, т.е. бил ли е мутра, да се вдигнат доходите на българите, а не е зле и да не се дава трибуна на мусирки, а на професионални журналисти. И за вас се отнася. Някое куцо магаре е писало тази статия.

  • Станински

   Борисов няма нужда да изяснява ! Отдавна е публично известно,че той действително е лежал в чешки затвор заради кражби на автомобили и това е потвърдено както от чешките медии така и от официалните чешки власти след това !

 3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *