Асен Василев съсипва Тошко Йорданов в съда!

Асен Василев ще се разправи с Тошко Йорданов в съдебната палата!

Един от основателите на новия политически проект „Продължаваме промяната“ Асен Василев започва люта битка със заместник-председателя на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов. Той го съди за клевета, писа Mediapool.bg.

asen-toshko_600x371
Асен Василев на съд срещу Тошко Йорданов

В края на юли Йорданов, в качеството си на депутат от 46-тото НС, каза, че през 2013 г. Василев е откраднал интелектуална собственост от фирма, поради което е бил осъден в Лондон.

Бившият министър на финансите обаче категорично отказва да се съгласи с подобна теза и я възприема като клевета. Ето защо самият той оповести, че е завел иск в Софийски градски съд.

Още за Асен Василев можете да прочетете по-надолу!

Асен Василев връща България в соца: Безплатно здравеопазване и образование за всички!

Асен Василев с амбициозни задачи за своята партия!

Доскорошният министър на финансите Асен Василев вече е част от партийната система в българската политика. Заедно с Кирил Петков той представи движението „Продължаваме промяната“. То трябва да се обедини със съществуваща вече партия, за да може да участва в изборите през ноември.

Василев е добре запознат с финансовото състояние на България и е категоричен, че щом Борисов и екипът му вече не крадат от държавата, ще има пари за всичко.

„Има пари и за здравеопазване, и за образование, и за пенсии. Данъците не бива да се пипат нито надолу, нито нагоре. В момента сме принудени да плащаме тройно и четворно за услуги, които ни се полагат по право. Не бива да се доплаща за лечение, нито учениците да ходят на частни уроци, за да се подготвят.“ – каза Асен Василев, писа Novini.bg.

asen-vasilev1_600x400
Асен Василев връща България в социализма

По думите му личи, че той и Кирил Петков имат намерение да върнат България в социализма, когато здравеопазването и образованието бяха безплатни и всеки, който желаеше, можеше да се възползва от тях.

Интересното е, че Василев и Петков са завършили „Харвард“ в САЩ, но споделиха, че ще правят лява политика с десни инструменти. Те отказват да се отъждествят като социалисти или капиталисти, а искат на тях да се гледа просто като на хора на промяната.

Демир бозан билки за бъбреци

Още за Асен Василев четете надолу!

Асен Василев вижда края на Бойко Борисов не само като политик, но и като свободен човек!

Министърът на финансите Асен Василев е сред най-обсъжданите лица в българското общество от няколко месеца насам. Той разкри страшни далавери на предишните управляващи и е напът да вкара не един или двама в затвора.

Сред застрашените е самият Бойко Борисов. Бившият премиер се слави със съмнителните си сделки по време на своето управление, за които е получвал всеки път тлъсти пачки с пари. Неслучайно се приспива нощем в Банкя с едни половин милион евро в чекмеджето и немалко кюлчета злато.

Оказва се обаче, че лидерът на ГЕРБ има далеч по-сериозни суми в банковите си сметки. Една от най-скандалните е в Ливан, където Борисов е натрупа цели 40 милиарда лева, съобщава Informiran.net.

Колегите уточняват, че новината е съобщена от Асен Василев. Той твърди, че бившият премиер ще бъде сериозно наказан.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

„Ливан потвърди, че Борисов има сметка там с цели 40 млрд. лева в нея. Предстои разследване, а случаят ще бъде даден на прокуратурата“, разкри финансовият министър.

asen-vasilev_600x400
Асен Василев разкри истината за Бойко Борисов

Скандалното в случая е, че няма как за 20 години в политиката Бойко Борисов да е натрупал такова състояние с държавната си заплата. Затова се търси начинът, по който тези пари са спечелени и спестени.

Асен Василев и друг път е уязвявал Борисов. Още като пое финансите на държавата той разкри, че държавната хазна е в плачевно състояние и здраво се е крало от нея.

Очаква се лидерът на ГЕРБ да бъде преследван с цялата строгост на закона от служебното правителство и да се стигне до съд, даже и до арест на Борисов.

Амбициите на Асен Василев са свързани със създаването на собствена партия, в която да си партнира с Кирил Петков. Ако двамата вземат властта след Нова година, много тежки времена ще настанат за Бойко Борисов.

За Михаил Николов

Прочети още

radev-petkov_600x370

Студен душ за Кирил Петков! Радев му отнема премиерския стол, за да не пусне РСМ в ЕС

Румен Радев готов на всичко, за да не допусне Република Северна Македония да влезе в …

Едино мнение

  1. Бойчеее , ще духаш таратора , като шкембе чорба !!!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *