Асен Василев връща България в соца: Безплатно здравеопазване и образование за всички!

Асен Василев с амбициозни задачи за своята партия!

Доскорошният министър на финансите Асен Василев вече е част от партийната система в българската политика. Заедно с Кирил Петков той представи движението „Продължаваме промяната“. То трябва да се обедини със съществуваща вече партия, за да може да участва в изборите през ноември.

Василев е добре запознат с финансовото състояние на България и е категоричен, че щом Борисов и екипът му вече не крадат от държавата, ще има пари за всичко.

„Има пари и за здравеопазване, и за образование, и за пенсии. Данъците не бива да се пипат нито надолу, нито нагоре. В момента сме принудени да плащаме тройно и четворно за услуги, които ни се полагат по право. Не бива да се доплаща за лечение, нито учениците да ходят на частни уроци, за да се подготвят.“ – каза Асен Василев, писа Novini.bg.

asen-vasilev1_600x400
Асен Василев връща България в социализма

По думите му личи, че той и Кирил Петков имат намерение да върнат България в социализма, когато здравеопазването и образованието бяха безплатни и всеки, който желаеше, можеше да се възползва от тях.

Интересното е, че Василев и Петков са завършили „Харвард“ в САЩ, но споделиха, че ще правят лява политика с десни инструменти. Те отказват да се отъждествят като социалисти или капиталисти, а искат на тях да се гледа просто като на хора на промяната.

Още за Асен Василев четете надолу!

Асен Василев вижда края на Бойко Борисов не само като политик, но и като свободен човек!

Министърът на финансите Асен Василев е сред най-обсъжданите лица в българското общество от няколко месеца насам. Той разкри страшни далавери на предишните управляващи и е напът да вкара не един или двама в затвора.

Сред застрашените е самият Бойко Борисов. Бившият премиер се слави със съмнителните си сделки по време на своето управление, за които е получвал всеки път тлъсти пачки с пари. Неслучайно се приспива нощем в Банкя с едни половин милион евро в чекмеджето и немалко кюлчета злато.

Оказва се обаче, че лидерът на ГЕРБ има далеч по-сериозни суми в банковите си сметки. Една от най-скандалните е в Ливан, където Борисов е натрупа цели 40 милиарда лева, съобщава Informiran.net.

Колегите уточняват, че новината е съобщена от Асен Василев. Той твърди, че бившият премиер ще бъде сериозно наказан.

Демир бозан билки за бъбреци

„Ливан потвърди, че Борисов има сметка там с цели 40 млрд. лева в нея. Предстои разследване, а случаят ще бъде даден на прокуратурата“, разкри финансовият министър.

asen-vasilev_600x400
Асен Василев разкри истината за Бойко Борисов

Скандалното в случая е, че няма как за 20 години в политиката Бойко Борисов да е натрупал такова състояние с държавната си заплата. Затова се търси начинът, по който тези пари са спечелени и спестени.

Асен Василев и друг път е уязвявал Борисов. Още като пое финансите на държавата той разкри, че държавната хазна е в плачевно състояние и здраво се е крало от нея.

Очаква се лидерът на ГЕРБ да бъде преследван с цялата строгост на закона от служебното правителство и да се стигне до съд, даже и до арест на Борисов.

Амбициите на Асен Василев са свързани със създаването на собствена партия, в която да си партнира с Кирил Петков. Ако двамата вземат властта след Нова година, много тежки времена ще настанат за Бойко Борисов.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

rumen-specov_600x380

Заплахите не го спират! Румен Спецов съсипва Борисов

Румен Спецов може да вкара Бойко Борисов и доста хора около него в затвора! Сред …

Едино мнение

  1. Бойчеее , ще духаш таратора , като шкембе чорба !!!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *