Легендата на Космоса Георги Иванов: Борисов не е достоен дори да лъска обувките на Радев!

Георги Иванов стои плътно зад Румен Радев и му вярва безрезервно!

Първият български космонавт е сред най-големите фенове на президента Румен Радев. Георги Иванов е ревностен почитател на държавния ни глава и ще направи всичко възможно той отново да бъде избран.

Първият българин, излетял в Космоса, е в Инциативния комитет, издигнал кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова. Ето защо той не търпи никакви критики към своите избраници.

„Румен Радев е мъж на честта, той е лидер, няма нищо общо с политиците, които ни ограбваха 30 години. Това е човекът, който може да оправи живота на българите и той вече започна да го прави“, смята Георги Иванов.

georgi-ivanov_600x380
Георги Иванов е плътно зад Румен Радев

Космонавтът е на мнение, че критиките към ген. Радев са неуместни, защото за тези три десетилетия от най-новата ни история няма друг лидер, който да мисли за народа. Според него критиците на президента не са достойни даже да му лъскат обувките, писа Zarodinata.com.

Тук Иванов визира най-вече Бойко Борисов, който в последните месеци не спря да бълва жлъч срещу Румен Радев. Той го обвини за всичко негативно, включително и за поскъпването на тока, въпреки че именно правителството на ГЕРБ е сключвало неизгодни договори за електроенергия.

81-годишният космонавт не е никак очарован от това, което се случва в България през последните години, но вижда в Румен Радев спасението. Той е убеден, че президентът е този, който обединява нацията срещу мафията и може да я победи.

„Румен Радев не е обикновен летец. Той е номер едно в своята професия, няма друг като него.“, смята Иванов, който е офицер и генерал-лейтенант.

Самият Георги Иванов вече е имал досег с политиката, но в години, когато цялата политическа ситуация у нас беше много по-различна. Става въпрос за времената преди 1989 г., когато беше член на БКП. След промените се занимава основно с бизнес, насочен към неговата професия.

За Михаил Николов

Прочети още

Borisov2_600x400

Студен душ за Борисов: Дори Киро да падне, САЩ никога няма да върне Бойко!

Бойко Борисов вече е нежелан от всички на запад! Никога вече Борисов Надеждите на ГЕРБ, …

Едино мнение

  1. Сидхарта

    Тъкмо се чудех кой ли ще ни „освободи“,а то Корнелия Нинова!Смешниците се раздвижиха много и все „способни“!БМБ и всякаква тиня бълват жлъч,което за нормалните хора значи много!14 ноември идва и всичко ще си пасне-идват весели времена,който е крал и лъгал сега „оре“,защо ли?

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.