Ген. Радев вдига нов юмрук! България ще празнува 24 май с нов премиер

Румен Радев прави нов държавен преврат и сменя властта до седмици!

Президентът на нашата мила родина Румен Радев и неговите „отрочета“ Кирил Петков и Асен Василев са в изключително обтегнати взаимоотношения и е въпрос на време всичко да ескалира по необратим начин. Всъщност път назад няма и до дни държавният глава ще свали това правителство.

Това разкри пред Fakti.bg социологът доц. Антоний Гълъбов. Той твърди, че съвсем скоро ще видим нов юмрук от президента, което означава нова война с властта, както беше през лятото на 2020 г.

Този юмрук най-вероятно ще дойде още този вторник (3 май). Тогава се планира мащабен протест срещу правителството в центъра на София, а очакванията са той да бъде подкрепен от Румен Радев.

Преди това, може би на 1 или 2 май, президентът официално ще свали доверието си от правителството. Така той публично ще се отрече от тези, които сам докара на власт, а именно „Продължаваме промяната“.

rumen-radev_600x399
Румен Радев отново ще развее своя юмрук срещу властта

Ген. Радев е изключително разочарован от Кирил Петков и Асен Василев. На всичкото отгоре финансовият министър си позволи да го критикува публично, което още повече е ядосало президента, който не оставя подобни действия безнаказани.

Държавният глава е направо бесен на управляващите заради спирането на руския газ и той не го крие. Освен това не одобрява и намеренията, които имат Киро и Асен спрямо РСМ, тъй като те искат да свалят ветото на България.

Според запознати с обстановката на „Дондуков“ 2 Радев вече е започнал да осъзнава, че е докарал на власт истинско зло и за да спаси България и българския народ, трябва да подкрепи протестите срещу Петков и Василев.

По всяка вероятност предстоящите протест и излизане на БСП от управляващата коалиция заради доставките на оръжия в Украйна ще доведат до смяна на властта. Има твърде голяма вероятност на 24 май България да осъмне със служебен премиер, назначен от президента Румен Радев.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *