Жан Виденов бесен: Гласувайте си за Бойковци и Кировци и гледайте още 30 години как САЩ ви изцеждат живота!

Жан Виденов се примири, че българинът е неориентиран в политиката!

Проваленото завръщане

Жан Виденов не е доволен, че завръщането му в политиката не бе подкрепено от българския народ и почти никой не гласува за неговото ляво обединение. Според бившия премиер това е показателно за нивото на днешния българин, който вижда, че живее зле, но продължава да гласува за евроатлантически партии като ГЕРБ и „Продължаваме промяната”.

„Винаги съм казвал, че малкият човек е най-важен. Щом той гласува за Бойко Борисов или Кирил Петков, значи тези 30 години не са му стигнали и иска още 30 САЩ да изцеждат всичко българско.”, беснее Виденов.

Той продължава да стои зад позицията си, че България с НАТО и ЕС е загубена, и то не защото тези организации по принцип са лоши, а защото са лоши за България. Според Жан тези структури са направени така, че големите да експлоатират малките. Затова за България няма никакъв смисъл да членува в тях.

Бившият лидер на БСП е твърдо против влизането на страната ни в еврозоната. Според него това ще задълбочи икономическата криза в държавата, която и сега е огромна.

Отношенията с Англия

Днес всички говорят за кончината на кралица Елизабет Втора и си припомнят какво е направила. Мнозина обаче пропускат факта, че за България нищо не е направила, даже напротив, била е отрицателно настроена към нашата страна.

Това Жан Виденов не го е пропуснал като премиер на България. Още с встъпването си в длъжност през 1995 г. той е бил привикан от английската кралица, която явно е искала да му обясни, че България трябва напълно да се съобразява с чужди интереси и да действа като колония на Запада, след като вече не е част от Източния блок.

jan-eli_600x380
Жан Виденов отказва среща с Елизабет Втора преди 27 години

За изненада на всички, Виденов отказва поканата с думите „Няма какво да говоря с човек, който иска да разруши родината ми“. От този миг той става враг на западния свят.

За капак Жан отказва и среща с Джордж Сорос. Това вече прелива чашата и решението е взето – той трябва да бъде свален от власт.

Резултатът го знаем. Номерът с хиперинфлацията, който му скроиха, също е добре известен. И всичко само защото отказва да се подчинява на външни сили, а иска да работи за просперитета на България.

Жан Виденов „погален“ от Русия

“Фигурин

Русия си върна контрола над България. САЩ се предаде и връща България на Кремъл, тъй като за „янките“ е по-важно да предотвратят съюз между Русия и Китай.

Жан Виденов, който е секретар на „Ляв съюз за чиста и свята република“, ще бъде отново начело на България. Това стана ясно от изявлението на Мария Захарова.

Красивата говорителка на Русия обяви делото срещу Николай Малинов за антируска пропаганда у нас, писа Offnews.bg. Малинов е председател на движението „Русофили“ у нас и е част от същата коалиция, в която участва и Жан Виденов.

jan-videnov_600x400
Русия реши да върне Жан Виденов начело на България

Захарова твърди още, че единствените достойни политици в България са единствено във въпросната коалиция. На практика по този начин тя припозна коалицията на Жан Виденов като „погалена“ от Русия и индиректно обяви, че иска тя да поеме България.

Става все по-ясно, че Жан Виденов е гласен да се завърне на бял кон и най-вероятно това е било консултирано с Владимир Путин още преди създаването на въпросния ляв съюз.

В ход е връщането на България към Кремъл и дори излизането й от ЕС и НАТО, като това може да стане с благословията на САЩ. Американците вече са изключително меки с Русия, страхувайки се, че ако Путин и Си Дзинин от Китай се обединят, ще ги ликвидират напълно.

Предстои изключителен шок на 11 юли, когато има огромна вероятност Жан Виденов да се окаже със сериозен процент вот, който да му позволи да направи правителство. Тогава прозападните Слави Трифонов и Бойко Борисов няма да могат да го спрат.

Не е изключено Жан Виденов да не стане официално премиер, а да бъде сложено подставено лице, което той да ръководи.

Още за Жан Виденов можете да научите по-надолу в текста!

Жан Виденов президент

Секретарят на „Лява коалиция за чиста и свята република“ Жан Виденов може да стане новият президент на България, твърди „168 часа„.

На парламентарните избори на 11 юли Виденов само ще опипа почвата, за да разбере дали повечето хора го харесват или не. Според източника той съзнава, че няма шанс да се върне във властта и затова ще се пробва за президент.

Това ще е огромно предателство към Румен Радев, тъй като Жан Виденов открито заяви, че неговата коалиция подкрепя Радев за втори мандат.

ja-radev_600x400
Жан Виденов забива нож в гърба на Румен Радев

Виденов се надява да обере и голям брой от вота на Радев, тъй като се цели в крайните избиратели – русофилите и националистите. В момента повечето от симпатизантите на Радев са именно такива.

Въпреки че Румен Радев е най-харесваната политическа фигура в момента, една битка с Жан Виденов би била с не чак толкова ясен изход, тъй като ескпремиерът ще залага здраво в кампаниите си тази година на образа на неопетнения политик, станал жертва на схемите на САЩ и националните предатели от 90-те.

Още за Жан Виденов можете да научите по-долу.

Евелина Лютова

Отново премиер

Жан Виденов не просто се завръща в политиката, а го прави с гръм и трясък. Коалицията „Ляв съюз за чиста и свята република“, на която е организационен секреатар, има огромни шансове да спечели изборите на 11 юли.

Според последните проучвания около 20% от българите са готови да дадат втори шанс на Жан Виденов. Това е огромен процент, тъй като останалите проценти традиционно се разпределят между много партии.

Коалицията на Жан Виденов излезе днес с информация, че ще работи за възстановяване добрите отношения с Русия, съобщи БНТ. Това е огромен удар за по-голямата част от политическата прослойка у нас.

В „Ляв съюз за чиста и и свята република“ влиза и партията „Възраждане на отечеството“, която е изцяло на русофилска основа. Освен нея там е и Съюзът на комунистите, което е сигурен знак, че Жан Виденов и Иван Атанасов ще работят за връщането на комунизма в България, или поне на социализма, но на истинския социализъм, а не на измисления на БСП.

Ако въпросната коалиция спечели изборите, най-вероятно премиер ще стане именно Жан Виденов. Този път обаче той едва ли ще позволи да бъде употребен, както се случи преди 25 години.

Още за Жан Виденов по-надолу!

Жан Виденов отново в политиката

Най-младият премиер в историята на България Жан Виденов се появи отново в публичното пространство. Той поема отново по пътя на политиката, тъй като не може да гледа повече как определени хора се гаврят с държавата ни.

Виденов е сред инициаторите на най-новата лява партия. Тя носи името „Лявата алтернатива“ и по всяка вероятност ще се яви още на парламентарните избори на 11 юли, пише Plovdiv-press.bg.

jan-videnov_600x400
Жан Виденов излиза на нож с всички предатели

В интервю за пловдивското издание бившият премиер сподели своите виждания относно политическата обстановка в България в момента. Според него ще става все по-напечено, защото предстоят много предателства.

„Има още много национални предателства да се случат. Ако се наложи, с оръжие трябва да излезем, но е задължително да се борим за родината, да я защитим от тези предатели.“ – смята Виденов.

Той вече тотално се е разграничил от БСП, която според него затъва все повече.

„Нямам надежда за БСП, мен ме няма там от много години. Тази партия се самоубива, върви към дъното.“ – е мнението на бившия лидер на левицата.

По думите му става ясно, че Жан Виденов е готов отново да управлява България и ще се опита да го постигне.

Още по темата четете по-надолу!

Жан Виденов е чист пред съвестта си

Мнозина виждат в него демона на прехода, но истината е, че Жан Виденов е единственият политик след 1989 г. до днес, който не се е облажил с нищо от властта. Именно това разкри в своя публикация д-р Свилен Георгиев.

Днес бившият премиер навършва 62 г. По този повод д-р Георгиев разкри мнението си за него.

Жан Виденов
Жан Виденов чукна 62 днес

„Честит Рожден Ден на Жан Виденов. Единственият държавник, който не се облажи по никакъв начин от бандитския преход. Той върна 2 млрд. и 800 млн. външен дълг без никаква чужда помощ. Разбира се, отрепките от БСП (бъдещи милионери и олигарси), СДС, либералите и пачаврите на Сорос побързаха да го демонизират.“ – изригна д-р Георгиев в социалната мрежа.

Според слуховете Жан Виденов е на същото мнение и се гордее с факта, че не е откраднал нищо. Може да живее скромно като преподавател в университет, но нощем поне спи с чиста съвест.

Още за Жан Виденов – по-надолу!


Жан Виденов е единственият в света, който отказа да приеме Сорос!

Жан Виденов си отиде от власт заради възгледите си, че България трябва да следва националните си интереси, независимо от интересите на Великите сили!

Когато става въпрос за Жан Виденов, мнозина виждат в него дявола, който съсипа България в средата на 90-те години на миналия век. Всъщност обаче до хиперинфлацията през онази зима на 1996 г. се стига неслучайно, защото всичко си има предисловие.

Жан Виденов е първият политик у нас, който казва „не“ на плана „Ран-Ът“. Най-общо казано това е план, създаден от САЩ, който цели съсипването на България и превръщането й в робовладелска страна. В него са заложени точки като унищожаване на животновъдството и българското производство, увеличаване на вноса до почти 100%, унищожаване на частната собственост на българина и още много други неща, които в момента наблюдаваме, че се случват в страната ни.

Проводник на този план у нас се явява Джордж Сорос. След 1989 г. той посещава България и създава фондацията „Отворено общество“. Дейността й не е много ясна, но тя е освободена от данъци, а България се задължава да изплаща на САЩ всяка година по 41 млн. лв.

След като идва на власт, Жан Виденов отсича пред трибуната на Народното събрание, че няма да се дават повече тези пари на Америка. Джордж Сорос е бесен и иска среща с българския премиер, но той му отказва.

Тогава Сорос се зарича да му отмъсти, като го свали от власт. Бързо успява да организира протести, съставени предимно от платени футболни ултраси, наркозависими хора и либералисти, и така се състои митингът пред Народното събрание.

Жан Виденов
Жан Виденов отказва да играе по свирката на Великите сили и си изпати заради това

Противопоставянето на Световната банка

Главното, което сваля от власт Жан Виденов, обаче са отношенията му с втория по ранг човек в Световната банка.  Той го посещава и му подава списък със 100 български завода, които трябва да бъдат приватизирани.

Жан Виденов не се съгласява на подобно национално предателство, поради което плаща с поста си. Световната банка целенасочено обезценява лева, за да се стигне до икономическата криза, довела до оставката на кабинета на БСП.

И досега Виденов се страхува за живота си, ако разкрие истината за своето сваляне от власт. За да не го сполети съдбата на Андрей Луканов, който беше убит от външни сили, Виденов приема да си носи кръста и да бъде дяволът в българската политика.

И до ден-днешен срещу Жан Виденов няма нито един компромат или доказателство, че е действал против интересите на България. Въпреки това голяма част от народа продължава да го смята за най-ужасния държавник, който сме имали. Парадоксът е, че „най-ужасният“ е всъщност единственият, който е следвал националните интереси на България.

Още за Жан Виденов можете да прочетете по-нататък в материала!


Жан Виденов: Вече никой не мисли за малкия човек, а при мен беше на първо място!

Жан Виденов не вижда надежда в родната ни политика, защото вече няма партия, която да мисли за хората, а се мисли само за собственото благо!

Демонизираният от средата на 90-те години Жан Виденов вижда големия проблем на България в алчността на нейните политици. Според него всяка партия мисли единствено как да се облагодетелства, а не как да помогне на своя народ да живее по-добре.

Допреди години Виденов е вярвал, че БСП мисли за хората, но днес той е безкрайно разочарован от тази партия, в която не членува вече 11 години. Според него тя е изменила на своите идеи и принципи.

„Вече не се мисли за малкия човек, а се преследват само пари и власт. Когато аз бях премиер, поведението ми беше като на ляв човек. Винаги важното за мен е било да се прави успешна социална политика.“ – каза Жан Виденов в ефира на Нова телевизия.

Жан Виденов
Жан Виденов беше изкаран злодей, а всъщност бе предаден от своите

Той твърди, че промяната е изцяло в европейската левица, която вече не се държи като лява партия, а по-скоро като капиталистическа. Нещо, което за него е недопустимо.

Жан Виденов има много лошо мнение и за Сергей Станишев, и за Георги Първанов, които бяха негови ученици в БСП.

„Станишев се правеше, че не вижда какво правят зад гърба му, а Първанов не е човек на Позитано, той преследва единствено личното си благо“ – смята Виденов.

Припомняме, че в момента БСП изживява една от най-големите си кризи. Мнозина укоряват Корнелия Нинова за това, а тя си навлече още много критики с думите си, че не е сигурна, че ще подкрепи Румен Радев на президенстските избори догодина.

Жан Виденов се гордее, че и до днес за него не може да бъде открит и един компромат, уличаващ го в корупция. И досега той остана най-честният политик на българския преход.


Жан Виденов отново влиза в политиката!

Бившият премиер Жан Виденов се завръща на бял кон. Пловдивският преподавател по икономика има намерение да се включи отново в политическия живот на България.

Виденов ще стане част от партията „Български път“, основана от близкия му приятел и съратник по убеждения Ангел Димов. Партията ще участва на изборите напролет, а бившият премиер ще бъде сложен като водач на листата на област Пловдив.

„Присъствието на Жан Виденов ни гарантира сигурни 50 000 гласа“ – радва се Димов.

Счита се обаче, че Виденов ще бъде нещо много повече в партията. Именно на него ще се разчита „Български път“ да пробие и дори да се намеси сериозно на политическата карта на България.

Някогашният лидер на БСП бил тотално против политиката на Бойко Борисов и бил готов на всякакви коалиционни действия, само и само настоящото правителство да бъде свалено.

Виденов не одобрявал колониалната политика, която Борисов води със САЩ и ЕС. Той намирал действията му за поробващи за българския народ, а като доказателства прилагал милиардите дългове, които България има.

Решението на 61-годишния Жан Виденов да се захване отново с политика идва в много тежък момент за него. От почти 2 месеца той е без работа. От Европейското висше училище по икономика и мениджмънт в Пловдив е бил съкратен в началото на октомври, писа 24plovdiv.bg.

Жан Виденов за мнозина е символ за разруха, тъй като при неговото управление се стигна до хиперинфлация. Факт е обаче, че той е единственият политик от прехода, срещу когото не може да се открие нито един компромат.


Румен Радев връща Жан Виденов начело на България!

Очаква се до дни главата на Бойко Борисов да падне и с това да се разпусне цялото правителство. Протестите нарастват все повече и за премиера става все по-трудно да запази поста си.

След оставката му президентът Румен Радев ще назначи служебен кабинет. Интересното е обаче кой е кандидат номер едно за премиерския стол.

Това е Жан Виденов, който веднъж вече беше начело на държавата. Пловдивското комунистическо движение „Че Гевара“ е предложило на президента именно Виденов за евентуален нов министър-председател, пише News.bg.

„Че Гевара“ всъщност е движение под влиянието именно на Жан Виденов. Той го сформира през 2009 г., когато напусна официално БСП поради несъгласие с политиката, водена от Сергей Станишев.

„Ако искате да се върне моралът в политиката, само Жан Виденов трябва да бъде премиер. Този човек не е откраднал и един лев през живота си и е единственият, който ще работи за народа.“, се казва в писмото на комунистите до ген. Радев.

Името на Жан Виденов отдавна е еквивалент на национална катастрофа и мнозина щом го чуят, изтръпват. Именно той беше начело на България по време на последната хиперинфлация в страната през есента и зимата на 1996 г.

След като подаде оставка обаче, се оказа, че не се е облагодетелствал с нищо по време на своето управление и няма никакви пари, спечелени извън заплатата си. Затова и до днес сред голяма част от обществото бушува мнението, че Виденов е бил предаден от собствената си партия и нарочно свален от власт, защото не е позволявал кражбите.

В момента бившият премиер работи като преподавател по икономика в Пловдивския университет и се слави като голям любимец на своите студенти, тъй като никога не къса на изпити. Продължава да живее в апартамент от панелен тип, придобит още преди демокрацията.

Дали Румен Радев, който също е свързан с БСП, макар и неофициално, защото партията-майка го подкрепи на президентските избори през 2016 г., ще се вслуша в призивите на комунистите, остава да разберем, но вероятността за това не е малка.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

19 Мнения

 1. Стефан Димитров

  Благовидно лице с железен характер – това е Жан Виденов, от когото страната се нуждае повече, отколлкото от ваксината срещу Ковид-19!!!

 2. КАК СИЙКА

  ПОЛИТИКАТА Е ЗА МЪЖЕ А НЕ СА ЖЕНИ НАМЕСЯТ ЛИ СЕ ЖЕНИТЕ РАБОТАТА Е ОПАСНА !ОСВЕН ТОВА БОЙКО НЯМА ЖЕНА КОЯ ЩЕ Е ПЪРВАТА ДАМА ?!ТОЙ ЕДНА ЖЕНА НЕ МОЖЕ ДА КОМАНДВА А НИЕ СМЕ МУ ГЛАСУВАЛИ ЦЯЛА ДЪРЖАВА -ОСЪЗНАЙ СЕ НАРОДЕ ТО И ПРЕЗИДЕНТА СЕ ОЖЕНИ В 6 ШЕСТ БЕЗ ПЕТ АМА ГО НАПРАВИ А ТОЗИ Е СТРАХЛИВЕЦ !АКО ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ИСКАМ ДА НУ ОТИДА НА СВИЖДАНЕ И ДА МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ КОИТО СЪМ МУ ЗАДАВАЛА !

 3. ЗА ИСТИНАТА, КОЯТО СПОДЕЛЯТЕ СЪС НАС, ВСИЧКИ ДА СЕ СЪБУДЯТ, ОТ УМОРАТА, ОТ СТРАХА, ОТ КОВИД ПЛАНДЕМИЯТА НА ДЕМОНИТЕ ОТ АМЕРИКА, СЗО, ЕС И НАЙ ВЕЧЕ НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО ГЕРБ , СЪС ЩАБА, КОИТО ПРОДАДОХА НАРОДА ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ СЪС ОТРОВИ И ХИМИКАЛИ ВЪВ ВАКСИНИТЕ !

 4. Георги Дичев

  Товае човекат които нее коромпиран след него всички са коромпирани дължат на народа много но уви далавери

 5. Ангел Минчев

  КАТО ВИ Е СВЕТНАЛА ЛАМПАТА ,ЗАЩО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ПАРТИИ ,ЕТО Г- Н ВИДЕНОВ ,ИЗДИГАМЕ НЕГО ,А ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА ,ТОЙ Е ЧОВЕКА НА ДОБЛЕСТТА ,ГРАМОТНОСТТА , ЧЕСТНОСТТА .

 6. Румяна

  ТОЙ Е, ЕДИНСТВЕННИЯТ ПОЛИТИК НЕ ДОПУСНАЛ ДЖОРДЖ СОРОС В БЪЛГАРИЯ ! Е, …И ЗА ТОВА МУ СПРЕТНАХА ЗИМНАТА БГ. „МАЙДАНА“! ЗА ТОВА ПЪК И. КОСТОВ И П. СТОЯНОВ ГО ДОКАРАХА НА БЯЛ КОН С ВСИЧКИТЕ МУ“ НПО- та ! ТА, ДОРИ И С ДЪРЖ. УКАЗ МУ ВРЪЧИХА ОРДЕН “ СТ.ПЛАНИНА ! ЗА ОСОБЕНО ГОЛЕМИ ЗАСЛУГИ ! ОТ ТЯХ ЗАПОЧНА ГОЛЕМИЯ ГРАБЕЖ НА СТРАНАТА НИ ТА ,ДО ДНЕС ! СЕДЕСАРИ ,ЦАРИСТИ,ГЕРБЕРИ И ОТ ЧАСТИ БЕСЕПАРИ РАЗКОСТИХА ХУБАВАТА НИ ДЪРЖАВА ! АНАТЕМА, ЗА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИЦИ НА РОД И РОДИНА !

 7. Киро Иванов

  МАЙКАТИ И ПРЕСТЪПНИК ДА ЕБА С ИВАН КОСТОВ И С ОНИЯ ДЕТО ПОЧИНА ОТ ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ ГОСПОДИН 10% МАЙКИТЕ ВИ ДА ЕБА И МЪРТВИ И ЖИВИ В УСТИТЕ ТУРЧИНА ПА ВИ ИЗВАДИ НА БЕЛИЯ СВЯТ СЕНКИ ДЕМОНСКИ ПРОДАЖНИ ВИДИН РАЗЧАСТИХТЕ И ПРОДАДОХТЕ С АЛИКО БОГ ДА ГО ПРОСТИ НАЙ-БОГАТИЯ ТУРЧИН ЗА ОНОВА ВРЕМЕ ВЪВ ВИДИН АМИ ДДС-ТАТА КОИ ЧУМИ ГИ ВКАРАХА В МОЯТ ГРАД ТИ ИВАН КОСТОВ И Г-Н 10%ВАШТА МАЙКА ДА ЕБА ЦИГАНСКА И ПОДЛА ТИ НЕ СИ СЕ ОБЛАЖИЛ ЛИ КОПЕЛЕ ДОЛНО МАНГАЛСКО МРИ МАЙКА ТИ В УСТАТА ДА ЕБА И ЖИВА И МЪРТВА ЯСНО ЛИ ТИ Е МЛАДИТЕ МОЖЕШ ДА ГИ БЪЗИКАШ АМА НА НАС СТАРИТЕ ЩЕ НИ ДУХАШ ПУТКО МЪЖКА МАМЕНЦЕТО ТИ ДЕ ЕБА ЯСНО ЛИ ТИ Е

 8. Васил Стоянов

  А колко се облажиха покрай теб
  Забрави ли как те използваха като бушон
  И на края фалираха зържавата

 9. Трябва да се прави разлика между идеологията на комунистите и тази на социалистите, за това има Wikipedia.

 10. А, бе, тиквеници- на вас не ви дреме , че комунистът Борисов,член на БКП още от осемнадесетгодишна възраст и доскорошна мутра , е премиер на България, а сте заревали за Жан,който безспорно е честен човек, употребен преди време, по най-подлия начин !?

 11. Всички боклуци и предатели на България обичат този долен алчен и лаком лъжлив светец.Той е Свети Бойко Еврото

 12. Георгиев

  Жан Видинов е също достоен Премиер на България както и Президента Румен Радев. Ако се стигне двамата да управляват България, това значи че България ще възкръсне като птицата ФЕНИКС от пепелта.

 13. На нас мадам не са ни нужни дрънкачи да плямпат бля бля бля,а действията делата,до сега се нагледахме и наслушахме на шоумени на театрални сцени от хора жадни за ВЛАСТ а за народа всички раздават,,,,Среден““ пръст….

  • Станински

   Комунизмът бил възкръсвал ! ? За да възкръсва , трябва преди това да е умрял, а , това , така и не се случи !? Много от заплесите по Бойко, сякаш не знаят, че той е трето поколение комунист, при това , приет в БКП още на осемнадесет години ! И друго- бившите комунисти в ГЕРБ са над 85 процента , а в БСП , около петдесет !? Лесно е да се направи сметката , че комунизмът си е жив и здрав, и, че само се маскира, за да излъже баламите !?

 14. Людмила

  Най-после да се появят читави и нормални хора в политиката, които имат ясно виждане и програма по която да действат. И най-вече непоколебимо я обявяват пред хората. А не като другите, които казват „Изберете ни, после ще видите какво ще правим.“ Надявам се хората да прогледнат и да не следват клишетата за ужасната Виденова зима, а да се задълбочат в причините за събитията по онова време. Успех на Жан Виденов и неговите съмишленици!

  • Стоян Стефанов Ташев

   Споделям разбиранията Ви, те се базират на истината за Гд. Жан Виденов, която за съжаление не е известна на голяма част от българския избирател.
   Господин Видимия е един от малкото политици в България имащи ясна представа за злото сполетяло България, но и как да се отърве от него.

 15. Калоян

  Какви са тези брътвежи за комунизъм! Тия ментета от „Чиста и свята република“ ни лъжат на поразия. Точно тази сутрин по Бнт (4 юли), Иван Атанасов отрече за какъвто и да е комунизъм и потвърди загрижеността си за бизнеса на средната класа? За тъпаци ли ни смятате? Къв комунизъм е това? Или парите са им завъртели акълите? И да ви кажа, мошениците ще използват чистия Жан. Жалко за човека! Толкова го уважавах!

 16. Калоян

  И пуснете, моля линк, къде г-жа Захарова говори, прави препратки или препоръки, за премиер, президент и т.н. (каквито и да е) към „Чиста и свята република“ Чакам линка. Това твърдение да не се окаже само в нечие болно съзнание…

  • Херо Мустафа

   Евтина пропаганда. Хора, мислете за бъдещето на децата си, не само за пари …

 17. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *