Голямото завръщане! Бойко и Киро в ужас, Георги Първанов измита пода с тях в името на България

Георги Първанов се гласи отново да управлява България!

Догодина ще станем свидетели на едно голямо завръщане в политиката. То ще е на Георги Първанов, който от почти 10 години стои встрани от тази материя, но скоро това ще се промени.

Президентът на България в периода 2002 – 2012 г. е започнал организацията около създаването на нова лява партия, която да бъде достойна конкуренция на десните, които в момента в парламента преобладават. Първанов дори вече е поканил някои знакови леви хора като Татяна Дончева например.

Идеята за новото „ляво“ е възникнала чрез Корнелия Нинова, която първа изрази подобна идея, с която обаче си вкара автогол. Тя покани всички леви хора за едно обединение, в центъра на което ще стои БСП. Георги Първанов получи покана от Нинова, но не възнамерявал да работи под нейно ръководство и затова на практика ще й открадне още гласове.

gesha_600x400
Георги Първанов се завръща с гръм и трясък

Припомняме, че Първанов стана президент благодарение на БСП през 2001 г. Преди това в продължение на 4 години той беше лидер на партията.

Когато вторият му мандат изтече, през 2012 г. Първанов се опита да се завърне начело на БСП, но тогавашният лидер на партията Сергей Станишев не го позволи. Затова бе създадена АБВ, която съществува и до днес, но под ръководството на Румен Петков.

Георги Първанов се заканвал сериозно на Бойко Борисов и Кирил Петков, че ще спре националното им предателство и ще възобнови икономиката ни.

Докато беше президент, Първанов беше в много обтегнати отношения с Борисов. Преди няколко месеца пък се изказа и срещу Петков, като го определи като скандален.

Георги Първанов дава заявка да работи за възстановяването на отношенията с Русия.

Още за Георги Първанов можете да прочетете по-надолу!

Георги Първанов предаде „червените“ и разкъса Румен Радев!

Георги Първанов е променил мнението си за Бойко Борисов и не се страхува да го каже!

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Президентът на България между 2002 и 2012 г. е сменил своето становище относно Бойко Борисов и ГЕРБ. Георги Първанов очевидно вече не е срещу властта, както беше по време на първия кабинет „Борисов“.

В предаването „Неделята на NOVA” той каза неща, които няма да се харесат на „червените“ привърженици. Бившият лидер на БСП разкритикува настоящия президент Румен Радев. Според него генералът трябва да дава идеи за благополучието на народа, а не само да плюе по управлението, пише Durjavnik.bg.

„Румен Радев трябва да има по-балансирана роля. Не помня нито едно негово положително изказване. Войната между правителството и президентството води до разрухата на държавата. Трябва да седнат и заедно да измислят как да се справят с важни въпроси. Ето, например задаващата се втора вълна на коронавируса е такъв въпрос.“ – каза в ефира на Нова телевизия Георги Първанов.

Георги Първанов
Георги Първанов разкритикува Румен Радев

Той уточни, че в момента няма нищо против Бойко Борисов и го е критикувал по време на първия му мандат, защото е започнал неубедително. Например, отишъл е неподготвен при Путин да говорят за енергийните въпроси.

Откакто не е президент, Първанов има по-добро мнение за работата на Борисов. Това със сигурност не се харесва на „червените“ симпатизанти, които някога до боготворяха.

„Борисов може да остане на власт, ако пожелае, има ресурс да го направи. Въпросът е дали ще реши, че така му е по-изгодно.“, смята наследникът на Жан Виденов.

Според него ген. Радев не прави добре, като критикува постоянно Борисов, защото сега, когато има протести, е лесно да го натикаш в ъгъла. Той смята, че бившият охранител на Тодор Живков отдавна щеше да подаде оставка, ако нямаше страх, че ще има някаква разправа с него.

Сдържаните изказвания за Борисов, когото на практика не разкритикува нито веднъж, навлякоха много критики на Първанов в мрежата. Хората масово го приемат за предател на „червената“ идея.

Всъщност Георги Първанов отдавна е приеман от мнозина за предател. След като му изтече вторият президентски мандат, той се опита да оглави наново БСП, но безуспешно. Това го накара да напусне партията и да създаде своя. Като лидер на АБВ събра немалък вот на парламентарните избори, което бе възприето от БСП като кражба на червени гласове. Тогава мнозина съзряха в АБВ „патерица“ на ГЕРБ.

Факт е, че и до днес Георги Първанов се чувства обиден на БСП. Може би това е причината да не харесва Румен Радев, който стана президент с помощта именно на „Българска социалистическа партия“.

 

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

4 Мнения

  1. ангел марков

    Господин Президент, какво позитивно изявление търсите от действащия Президент след като произвола, измамите, беззаконието, корупцията, липсата на справедливост в обществото, робството при парното, емиграцията, бедността и масовото нарушаване на човешките права, през последните 20 години са превърнати в официална държавна политика

  2. Атанас Кирилов Атанасов

    Оставка Бойко!

  3. АКТИВЕН УЧАСТНИК В ПРЕХОДА КЪМ КАПИТАЛИЗМА! „Социалист“ ЛИ? ВЪЛК В ОВЧА КОЖА!

  4. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *