Radev Ursula 600x400
Урсула фон дер Лайен нападна Румен Радев

Урсула фон дер Лайен: Българи, изгонете с камъни този руски шпионин Радев!

Урсула фон дер Лайен е твърдо против Румен Радев!

Председателката на ЕК има зъб на българския президент и това не е от вчера. Конфликтът им започна, когато Румен Радев отказа да приеме Урсула фон ден Лайен преди няколко месеца при посещението й в България и тя се видя с други представители на властта.

Според немския министър на отбраната държавният глава на България е виновен за нестабилното политическо положение в страната, защото постоянно критикува правителствата, за да командва чрез служебни кабинети. Тя недоумява как може да е срещу ГЕРБ, а след това да се произнася и срещу „Продължаваме промяната“, при положение че тези две партии са врагове.

radev-ursula_600x400
Урсула фон дер Лайен нападна Румен Радев

Лайен е на мнение, че на 2 октомври българите трябва да гласуват така, че да се създаде редовно правителство, защото ЕС не може да си позволи нестабилна държава на фронтовата линия с Русия. Според нея обаче ген. Радев пречи за това, защото не одобрява нито една от големите политически сили.

„Българите трябва да спрат да вярват на своя президент, той не работи за техните интереси, а за своя. Ако трябва, да го изгонят с камъни, защото той е проруски настроен, а това е недопустимо в страна от ЕС.“, заяви Урсула.

Тя е враждебно настроена към Румен Радев и поради факта, че той е „за“ връщането на „Газпром“ в България и като цяло иска България да е в добри взаимоотношения с Кремъл. Това за Лайен е предателство спрямо целия ЕС в този момент, когато той се бори с агресията на Владимир Путин в Украйна.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *