Orban Elizabet 600x399
Виктор Орбан държи Елизабет Втора отговорна за смъртта на Даяна Спенсър

Виктор Орбан: Бог остави Елизабет Втора до 96 г., за да се покае, че уби Даяна!

Виктор Орбан е от световните лидери, които не тъгуват за кончината на британската кралица!

Елизабет Втора

За разлика от повечето държавници от ЕС, Виктор Орбан е много набожен и вярващ човек. Той винаги е твърдял, че в основата на нормалното общество е християнското семейство.

Според лидера на Унгария колкото по-грешен е един човек, толкова повече Господ го държи на земята и не го иска при себе си, тъй като му дава шанс да се покае. Това обаче не се е случило с Елизабет Втора, която така и не е осъзнала грешките си.

orban-elizabet_600x399
Виктор Орбан държи Елизабет Втора отговорна за смъртта на Даяна Спенсър

„Цели 70 години кралица Елизабет Втора беше на власт, но за всичкото това време натрупа много грехове, които едва ли ще й бъдат опростени, защото тя не се покая. Не го направи нито за това, че ожени сина си за жена, която не обича, нито за убийството на тази жена. Познавах кралицата и знам какво говоря“, разкрива Орбан, цитиран от унгарския вестник „Моню“.

Припомняме, че основната версия за убийството на Даяна преди 25 години е за поръчка на принц Филип – съпруга на Елизабет Втора. Ако това е вярно, надали кралицата не е била наясно какво се случва.

Орбан за Киро

Унгарската държава не одобрява българското правителство и не го крие. Виктор Орбан и хората около него са възмутени от Кирил Петков и Асен Василев, които възприемат като продажници, пише БЛИЦ.

Според унгарците настоящата власт в България действа изцяло срещу националните си интереси. Доказателство за това са спрените доставки на руски газ, за да се заложи на далеч по-скъпия американски втечнен газ.

„Българският премиер Кирил Петков е продал се на САЩ измамник, чиято задача е да съсипе най-бедната страна в ЕС, но с това вреди и на целия ЕС. Обещали са му нещо повече от власт и пари, подготвят го за нещо друго, може би не в България, но този човек е опасен за всички ни“, категоричен е Виктор Орбан, който се разправи с Просто Киро от парламентарната трибуна на Унгария, а изявлението му дойде заради темата с газа.

orban-kiro_600x382
Виктор Орбан попиля Кирил Петков

„Емабргото на петролни продукти убива българската икономика. Тя е зависима на 95% от руския нефт. Такова нещо няма да допуснем в Унгария“, твърди евродепутат от партията на Орбан.

В Унгария има сведения и доказателства за американофилската политика на Кирил Петков. Според Орбан и екипа му САЩ целят сриване на цялата европейска икономика. Целта на американците е да влошат отношенията на ЕС с Русия, за да може да спечелят ЕС като свой клиент на петролния пазар. По този начин ще създадат икономическа криза в ЕС, защото доставките от САЩ са по-скъпи от руските заради транзитните разходи.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Виктор Орбан обаче няма да позволи това да се случи в Унгария. Той вече е сключил договори с Владимир Путин, с които ще получава руски газ на промоционални цени в следващите 10 години.

На нож с украинците

Лидерът на Унгария не понася украинските бежанци и украинците като цяло. В началото на войната той не забрани влизането им в Унгария, тъй като му бе наложен натиск от ЕС, но сега вече спокойно може да ги изгони, пише Fakti.bg.

Виктор Орбан е започнал процес по изселване на бежанците от Унгария. Той е крайно недоволен от наглото им поведение и безчинствата, които правят по магазините и улиците.

Оказва се, че украинците не предизвикват безредици само в България, но правят това и в по-напреднали страни като Унгария. Там също съсипвали стоки по магазините, не ги заплащали, държали се агресивно посред нощ и още куп непристойни неща вършили.

orban_600x382
Виктор Орбан изгони украинците от Унгария

Затова Орбан бил категоричен, че тези хора трябва да си заминат от Унгария час по-скоро и вече голяма част от тях са изселени. В някои местни медии се пише, че премиерът ги нарекъл с думата „fajta“, което на български се превежда нещо като „пасмина“.

Унгарските издания пишат също, че Виктор Орбан е на страната на Владимир Путин и Русия в конфликта с Украйна и дори се надявал Путин да се разправи с украинците подобаващо.

Ненавистта на Орбан към Украйна не е случайна. Тя е започнала още преди началото на войната. Будапеща от години обвинява Киев в насилствена езикова асимилация и дискриминация на унгарците в Украйна.

Враговете на Унгария

Виктор Орбан вече е спокоен за бъдещето си, след като бе преизбран неотдавна и продължава да бъде премиер на Унгария. Ето защо той отново започна с крайните си изказвания, които преди това беше спрял за кратко.

Орган обяви кои са враговете на Унгария. Не е изненада, че като най-голям враг е определен Джордж Сорос, с когото унгарския премиер води война от години, макар и неособено успешна. Интересното е, че той определи и Володимир Зеленски като унгарски враг, понеже го счита за човек на Сорос, писа Informaciq.eu.

Orban-Zelenski_600x380
Виктор Орбан атакува вербално Зеленски

„Зеленски не е никаква жертва, каквато го изкарват. Той е длъжен да излезе и да си признае, че обслужва интересите на САЩ. Нека каже колко получава от Джордж Сорос, за да разиграва целия този театър“, казва Орбан в интервю за унгарска телевизия.

Той стига и по-далеч, като определя Сорос, Зеленски и целия кръг около тях като хора на дявола. Според него Джордж Сорос е Сатана на човечеството и трябва сериозно да се пазим от него, защото той е в основата на деградацията на света.

Лидерът на Унгария още преди седмици обяви, че според него клането в Буча е организирано и осъществено от Зеленски по заповед на Сорос. Орбан дори обвинява Сорос и за войната в Украйна.

Войната в Украйна

Унгарският лидер Виктор Орбан категорично спечели новите избори в страната си. Главната причина е отказът му да въвлече Унгария във войната в Украйна, писа Bulgaria24.top-novini.eu.

Унгария и България на този етап са единствените държави – членки на ЕС, които не изпращат на Украйна оръжие. Това очевидно се харесва на унгарския народ и той категорично подкрепи Виктор Орбан.

Самият Орбан, след като беше преизбран, се обърна към Запада с унизителни думи. Той каза, че е съпричастен към украинския народ, но няма как да подкрепи енергийните санкции срещу Русия, защото за него унгарският народ е най-важен и не може да го остави на студено.

orban_600x400 (1)
Виктор Орбан пак уязви Запада

В изявлението си Орбан за пореден път уязви САЩ, като заяви, че няма да сведе глава пред новата американска администрация. Както е известно, той беше близък с Доналд Тръмп и не искаше Джо Байдън да идва на власт.

В Унгария медиите пишат, че различията между Орбан и ЕС са фундаментални. Той има проблем с третия пол, който се разпространява на запад. Според премиера на Унгария, който е баща на пет деца, любовният акт може да бъде само между мъж и жена.

Евелина Лютова

„В Люксембург съпругата на премиера е мъж, това е недопустимо за Орбан“, пишат зад граница.

Унгарският лидер се обърна лично към Володимир Зеленски в отговор на искането на военна помощ с думите „Това не е нашата война, нито Украйна, нито Русия са в НАТО“.

На нож с Америка

Премиерът на Унгария е категоричен, че никоя държава няма право да се меси в работата му. Виктор Орбан е бесен от думите на своя колега от САЩ Джо Байдън.

Американският президент си позволи да определи Орбан като „тоталитарен разбойник“. В отговор на това унгарският лидер заяви, че повече никога няма да пусне Байдън на своя територия.

„Стъпи ли Байдън в Унгария, ще му пръсна тъпата американска глава. В Америка има само плужеци, достойни за тор на добитъка“, изригна Орбан.

orban_600x390
Виктор Орбан попиля Америка с лека ръка

Причина за враждата между Унгария и САЩ стана отношението на Виктор Орбан към мигрантите. Той затвори изцяло границите за тях и забрани да бъдат пускани, писа Skandalno.net.

„Не може просто да си харесаш една земя и да заживееш там, тъй като на тази земя има друг народ, който от векове живее там и има своите традиции. Това е против християнството“, каза Орбан по отношение на миграцията. Според него тя ще съсипе Европа и точно това е целта на САЩ.

„Америка има за цел да отслаби ЕС, за да го подчини напълно. Странното е, че само аз го виждам.“, отсича Виктор Орбан, който е един от най-големите противници на Джордж Сорос.

САЩ е сред учредителите на НАТО, а Унгария е член на НАТО от 1999 г. За първи път обаче отношенията между двете страни са толкова изострени, а някои анализатори придават това на топлите взаимоотношения между Виктор Орбан и Владимир Путин. Унгария стана първата държава от ЕС, която внесе руската Ковид ваксина, което направо вбеси Байдън и екипа му.

Още за Орбан можете да научите от статиите по-надолу!

 

Виктор Орбан е категоричен, че в Унгария няма място за хора с различна сексуална ориентация!

Орбан срещу обратните

Лидерът на Унгария Виктор Орбан забрани хомосексуализма в страната със закон. Това е радикален знак от негова страна, че е против либерализма на ЕС.

Партията му „Фидес“ внесе в парламента предложение, което по всяка вероятност ще бъде прието, гейовете, лесбийките, джендърите и транссексуалните хора да не бъдат споменавани в никакви документи, да не бъдат показвани по телевизията и да не се пише в медиите за тях, съобщи Dw.com.

Промяната засяга и училищата. Ще бъдат изхвърлени всички програми за просвещение с различната сексуална ориентация. Децата от малки ще се възпитават, че единственото нормално в сексуално отношение е да си хетеросексуален.

orban_580x400
Виктор Орбан забрани „обратните“

Рекламите, засягащи хомосексуалните наклонности, също ще бъдат забранени, тъй като се счита, че развращават обществото. На практика унгарецът няма да може да вижда никъде другиго, освен хетеросексуален човек или поне представящ се за такъв. Различните ще трябва да се крият, както беше по време на социализма.

„Време е да спрем тези абсурдни либерални популизми, които целят да разбият нашето общество и да го изкарат от нормалността. Ако ЕС няма проблем с това, Унгария има.“ – категоричен е Виктор Орбан, който отдавна води война с „обратните“.

Още за Орбан можете да прочетете по-надолу!

Орбан фен на Русия

Унгарският премиер Виктор Орбан е сред най-големите консерватори в ЕС. Преди няколко години той направи рязък завой от Запада към Изтока именно заради това.

Орбан е защитник на най-съкровените християнски ценности и традиции. Той смята брака за свещен съюз между мъжа и жената и всичко друго за него е извращение.

Виктор Орбан открито се противопоставя на джендърството, което намира за недопустимо и дори счита за един от факторите за деградацията на ЕС.

orban_600x400 (2)
Виктор Орбан попиля ЕС за пореден път

„Един човек още от дете трябва да се определя като мъж или жена, както Господ го е създал. Всичко друго е греховно и работи против Божията воля.“ – смята Орбан.

Самият той прокара в Унгария закон, който забранява смяната на пола и по този начин всеки човек остава с пола си, записан при раждането, писа Dw.com.

Ето защо лидерът на Унгария от няколко години е много по-близък с Русия и Китай, отколкото със западните страни. Според него на изток все още съществуват ценностите, които ще спасят света.

„Много от западните ми колеги не харесват Русия, но не могат да ми дадат конкретен отговор защо е така. Казвам им, че за да не харесваш Русия, трябва да си джендър, защото там това не се толерира, както е в ЕС.“ – разкрива Виктор Орбан.

Още за Орбан четете по-надолу!

Защо Орбан се отдръпна от ЕС и се насочи към Русия

Отношенията между Унгария и т. нар. Запад стават все по-сложни. Виктор Орбан изкара партията си от ЕНП, но това не спря войната му с ЕС, който под влиянието на САЩ опитва да накара унгарците да се противопоставят на Русия.

Унгария обаче не само не се противопоставя, но и открито подкрепя Владимир Путин и Кремъл. Нещо, което още повече вбесява западняците.

Виктор Орбан започна истинска война с ЕС. Неговите съображения са добре аргументирани и за него е ясно, че бъдещето на света е на изток, тъй като 58% от инвестициите идват именно от Изтока. Това е тотален обрат, настъпил само за 20 години. В началото на 21 век 81% от инвестициите идваха от Запада.

Това, което първоначално отврати унгарския премиер от Запада, е ширещата се мигрантска вълна в Европа. Той неведнъж е казвал, че това е част от плана на Джордж Сорос за съсипване на Стария континент. От ЕС се опитаха да използват Централна Европа като разпределител на мигрантите, на което Орбан се противопостави и си навлече гнева на ЕС.

Другото, което Унгария направи срещу Запада, е свързано с християнските ценности. Виктор Орбан заяви официално, че няма да позволи приказки за третия пол и че децата трябва да имат пола, с който са се родили.

Орбан обаче вбеси най-много Запада с отношението си към Русия, което вече преля чашата за Америка и ЕС. Унгарският лидер се противопостави открито на всички санкции, които Западът се опитва да наложи на руската държава. Той се обяви категорично против тях и каза, че Унгария няма да подкрепи подобни своеволия, писа в Skandalno.net журналистката Нора Стоичкова, която твърди, че повече политици в ЕС са тъпаци.

„Русия не се пипа, нямаме изгода от това и няма да го направим, за всички да е ясно.“ – категоричен е Виктор Орбан.

Унгария отказва да спре строежа на ядрени блокове в АЕЦ „Пакш“ с руска ядрена технология. Тя няма да се откаже от 11-те млрд. евро преки руски инвестиции. Това е най-големият удар по Запада и именно затова се счита, че Виктор Орбан кара Унгария към откъсване от ЕС.

Същевременно с това преди пандемията той успя да постигне значителен ръст на икономиката. Въведе закон, който гласи, че при раждане на трето дете в семейството се изплащат на родителите цели 33 000 евро, което е описано в книгата „Феноменът Виктор Орбан“. За сравнение – в България за трето дете се дават 300 лв. (150 евро).


Виктор Орбан за ЕС: Перверзни джендъри, които обслужват Сатана!

Виктор Орбан не си поплюва и директно обвинява Запада в перверзия!

Премиерът на Унгария за пореден път демонстрира своето откъсване от ЕС, макар и все още неофициално. Виктор Орбан се изказа изключително остро срещу евроатлантическите ценности.

Според него „либералният Запад“ се е отдалечил много от правия път и именно затова в него се наблюдава деградация на обществата.

Орбан вижда два модела – този на либералния Запад, който е отворен към света, и този на християнско-консервативния Изток. Според него двата модела са напълно несъвместими и сливането им е равносилно на перверзия, пише Dw.com.

orban_600x400 (1)
Виктор Орбан наплю брутално ЕС

Виктор Орбан определено харесва повече източния модел и именно към него е насочил Унгария през последните години. Той е на мнение, че всичко започва още от училище, където се промиват мозъците на децата.

„Училищата трябва да потвърждават сексуалната идентичност на децата, която Бог им е дал при раждането им. Освен това трябва да пазят малолетните от джендърската идеология.“ – разкрива гледната си точка унгарският премиер.

Виктор Орбан стига още по-далеч в нападките си към по-голямата част на Европейския съюз. Според него ЕС обслужва интересите на Джордж Сорос. Орбан неведнъж си е позволявал да класифицира Сорос като Сатаната на човечеството.

Сближаването на Унгария с Изтока и отдалечаването й от Запада се засили изключително много тази година, когато Виктор Орбан реши, че ще ползва ваксините срещу коронавирус на Китай и Русия, вместо западните. Това изостри до краен предел отношенията между Орбан и Запада, което от своя страна доведе до излизането на партията му „Фидес“ от Европейската народна партия.

Освен всичко друго Орбан е в отлични взаимоотношения с Владимир Путин. Двамата са много близки, което не е така в отношенията между Орбан и Джо Байдън. Неслучайно унгарският лидер подкрепяше Доналд Тръмп през есента.

Според всички специалисти въпрос на време е Виктор Орбан да изкара Унгария от Евросъюза.

Още за Орбан можете да прочетете по-надолу!


Виктор Орбан: Ще спася човечеството от Джордж Сорос!

Виктор Орбан се изживява като спасител на човечеството!

Унгарският премиер Виктор Орбан е убеден, че най-голямото зло на планетата идва от американския финансист Джордж Сорос. Той открито го обяви за враг номер едно на човечеството, пише Dw.com.

Още преди 5 години Орбан застана срещу Сорос с конкретни искания. Тогава той твърдеше, че американецът съсипва Европа.

Според лидера на Унгария целта на Сорос е да обезличи националната идентичност на страните от ЕС, което да ги превърне в лесна плячка за мигрантите.

Днес мнението на Орбан за Сорос не се е променило особено. Той вижда в американеца голяма заплаха за цялото човечество и дори си позволява да го обвинява в разрушителни за хората действия.

orban_600x400
Виктор Орбан обяви Джордж Сорос за враг на човечеството

Досега не е го е обявявал публично, но според слуховете и други спекулации Виктор Орбан счита Джордж Сорос за отговорен и за пандемията. Това е една от причините да отказва да работи със западните ваксини, тъй като не вярва, че те целят предпазване на хората от коронавируса. Ето защо в момента в Унгария населението се ваксинира с руската и китайската ваксина.

Чрез този свой подход по отношение на ваксините Виктор Орбан цели да ограничи влиянието на САЩ в ЕС, считат анализатори. Той препоръчва и на други членки да работят с Китай и Русия.

Премиерът на Унгария е категоричен, че няма да позволи на Джордж Сорос да разруши Европа, а оттам и човечеството. Излизането на партията му от ЕНП говори, че той вижда в ЕС пряка зависимост от САЩ, а оттам и от Сорос.

„Ще спра Сорос, каквото и да ми коства това. Няма по-голямо зло от него“, категоричен е Виктор Орбан.

Той вече изпълнява плана си да спре Сорос и очевидно не вижда особена подкрепа в ЕС, което го тласка да работи с Русия, Китай и други неевропейски страни, които искат да победят САЩ.

Заради възгледите на Орбан за Сорос някои медии побързаха да го обявят за комунист. Той обаче твърди, че просто е пазител на доброто в света.


Виктор Орбан размаза ЕС: Всички умрели са ваксинирани със западни боклуци, затова залагам на Русия!

Виктор Орбан се показа като голям привърженик на социализма, макар Унгария да е част от ЕС!

Унгарският лидер Виктор Орбан направо попиля Европейския съюз, който се опита да го накара да спре сътрудничеството си с Русия по отношение на COVID ваксините. Не е тайна, че Унгария закупи огромни количества „Спутник В“, а дори вече в страната има заводи, които я произвеждат.

Орбан е убеден, че спасението в чисто здравословен аспект е на изток. Според него още по време на социализма се е заформила тенденция източноевропейците да са по-здрави от ззападняците, писа Vtorifront.bg.

„В някои отношения Източният блок навремето беше в пъти по-напред от Запада. Аз съм живял 26 г. в социалистическа Унгария и имам преки наблюдения. Като бях дете, ни ваксинираха с руски ваксини и виждате резултатите днес. Умрелите на запад са в пъти повече от тези на изток. В Германия например половината население се ваксинира с руската ваксина, а другата половина със западните. Всички умрели са били ваксинирани със западни ваксини.

По време на Студената война хората от Запада умираха като мухи от болести, непознати в Източния блок, защото всички бяхме ваксинирани с руски препарати.“ – подчертава унгарският министър-председател.

Виктор Орбан
Виктор Орбан срина ЕС

Той е категоричен, че няма да жертва здравето на своя народ, за да угоди на Брюксел. Според него няма място за политика по отношение на пандемията и затова трябва да се използва най-добрата ваксина.

„Аз вярвам на нашите лекари и щом те казват, че „Спутник В“ е най-добрата ваксина, нея ще ползваме. Изобщо не ме интересуват исканията на ЕС, Унгария е независима държава и има право да взима независими решения. А пък в ЕС могат и с белина да се ваксинират, ако искат.“ – каза още Виктор Орбан в интервю за немското издание BILD.

Според повечето анализатори Унгария се завръща към Русия и ваксините са само първата крачка. В следващите години има два варианта за Унгария. Или да напусне ЕС, или да остане в него като шпионин на Путин, считат специалистите.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

14 Мнения

 1. Игнатович..

  Престъпление и предателство. в мирно време..

 2. Олег Бойчинов

  Истински държавник за пример!

  • Станински

   “ Той,имал проблеми с третия пол “ !? Господ е създал два пола ! Мъж и жена !? За да се възпроизвежда човечеството !? А, проблеми с третия пол имат само педалите и извратеняците , огромната част от които се подвизават на запад !?

 3. Банкова

  Ами сега на изборите недейте спа-изберете си държавник и политик като Орбан !!!

 4. ВСИЧКИ ЩЕ НАПУСНЕМ Е. С. и НАТО до 1 год. ДИКТАТУРАТА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ ВЕЧЕ ГРАНИЧИ С ФАШИЗЪМ И НЕ СЕ ТРАЕ ПОВЕЧЕ !!!! Е. С. е КОНЦЛАГЕР НА СОРОС !!!

  • Таня Ангелова

   Точно така е и е не само очебийно но и вече крайно непоносимо и крещящото нетърпимо . Световния фашизъм (и идеолозите му ) трябва да бъде елиминиран. спешно и окончателно на световно ниво ! Браво на Унгарците ! Последвайте ги ! И да си пазят с всички сили изключително умния и смел Президент , закон всички смелчаци които си пазеха независими добрите държави и света от сатанинската деградация и господство бяха публично застреляни посред бял ден …. Като Кенеди , Улоф Палме ( Шведския Президент ) и Джон Ленън

 5. БРАВО!!!!!

 6. христо

  всицки с орбан

 7. иванчо

  когато една страна издигне християнските ценности на първо място, задължително ще скочат срещу нея онези, които са свикнали и искат да продължат да живеят в лъжа, на тъмно, служейки на извратените си страсти

 8. Страхотен политик и държавник,който отстоява моралните ценности и здравето на нацията си!За България е нужен такъв човек,който да се противопостави на западните престъпни намерения и ЕС срещу нашите държави,като ни обезличава и деморализира,чрез намесата на Сорос и негови фондации,с които спонсорират всички тези анти човешки способи за разграждане и унищожаване на държавите ни като нации,а от това печелят САЩ и ЕС,който се създаде изкуственно за да подчини под своя власт такива като нашата и други балкански държави!Чест прави на Орбан,че се опълчи срещу тези нечистоплътни западни използвачи и хитреци!!!

 9. Май е единствения политик със здрав разум в ЕС! Дай Боже и други да го последват!

 10. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *