Виктор Орбан: Който не е с Русия, е джендър!

Виктор Орбан смята, че бъдещето на света е в ръцете на Русия!

Орбан фен на Русия

Унгарският премиер Виктор Орбан е сред най-големите консерватори в ЕС. Преди няколко години той направи рязък завой от Запада към Изтока именно заради това.

Орбан е защитник на най-съкровените християнски ценности и традиции. Той смята брака за свещен съюз между мъжа и жената и всичко друго за него е извращение.

Виктор Орбан открито се противопоставя на джендърството, което намира за недопустимо и дори счита за един от факторите за деградацията на ЕС.

orban_600x400 (2)
Виктор Орбан попиля ЕС за пореден път

„Един човек още от дете трябва да се определя като мъж или жена, както Господ го е създал. Всичко друго е греховно и работи против Божията воля.“ – смята Орбан.

Самият той прокара в Унгария закон, който забранява смяната на пола и по този начин всеки човек остава с пола си, записан при раждането, писа Dw.com.

Ето защо лидерът на Унгария от няколко години е много по-близък с Русия и Китай, отколкото със западните страни. Според него на изток все още съществуват ценностите, които ще спасят света.

„Много от западните ми колеги не харесват Русия, но не могат да ми дадат конкретен отговор защо е така. Казвам им, че за да не харесваш Русия, трябва да си джендър, защото там това не се толерира, както е в ЕС.“ – разкрива Виктор Орбан.

Още за Орбан четете по-надолу!

Защо Орбан се отдръпна от ЕС и се насочи към Русия

Отношенията между Унгария и т. нар. Запад стават все по-сложни. Виктор Орбан изкара партията си от ЕНП, но това не спря войната му с ЕС, който под влиянието на САЩ опитва да накара унгарците да се противопоставят на Русия.

Унгария обаче не само не се противопоставя, но и открито подкрепя Владимир Путин и Кремъл. Нещо, което още повече вбесява западняците.

“Фигурин

Виктор Орбан започна истинска война с ЕС. Неговите съображения са добре аргументирани и за него е ясно, че бъдещето на света е на изток, тъй като 58% от инвестициите идват именно от Изтока. Това е тотален обрат, настъпил само за 20 години. В началото на 21 век 81% от инвестициите идваха от Запада.

Това, което първоначално отврати унгарския премиер от Запада, е ширещата се мигрантска вълна в Европа. Той неведнъж е казвал, че това е част от плана на Джордж Сорос за съсипване на Стария континент. От ЕС се опитаха да използват Централна Европа като разпределител на мигрантите, на което Орбан се противопостави и си навлече гнева на ЕС.

Другото, което Унгария направи срещу Запада, е свързано с християнските ценности. Виктор Орбан заяви официално, че няма да позволи приказки за третия пол и че децата трябва да имат пола, с който са се родили.

Орбан обаче вбеси най-много Запада с отношението си към Русия, което вече преля чашата за Америка и ЕС. Унгарският лидер се противопостави открито на всички санкции, които Западът се опитва да наложи на руската държава. Той се обяви категорично против тях и каза, че Унгария няма да подкрепи подобни своеволия, писа в Skandalno.net журналистката Нора Стоичкова, която твърди, че повече политици в ЕС са тъпаци.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

„Русия не се пипа, нямаме изгода от това и няма да го направим, за всички да е ясно.“ – категоричен е Виктор Орбан.

Унгария отказва да спре строежа на ядрени блокове в АЕЦ „Пакш“ с руска ядрена технология. Тя няма да се откаже от 11-те млрд. евро преки руски инвестиции. Това е най-големият удар по Запада и именно затова се счита, че Виктор Орбан кара Унгария към откъсване от ЕС.

Същевременно с това преди пандемията той успя да постигне значителен ръст на икономиката. Въведе закон, който гласи, че при раждане на трето дете в семейството се изплащат на родителите цели 33 000 евро, което е описано в книгата „Феноменът Виктор Орбан“. За сравнение – в България за трето дете се дават 300 лв. (150 евро).


Виктор Орбан за ЕС: Перверзни джендъри, които обслужват Сатана!

Виктор Орбан не си поплюва и директно обвинява Запада в перверзия!

Премиерът на Унгария за пореден път демонстрира своето откъсване от ЕС, макар и все още неофициално. Виктор Орбан се изказа изключително остро срещу евроатлантическите ценности.

Според него „либералният Запад“ се е отдалечил много от правия път и именно затова в него се наблюдава деградация на обществата.

Орбан вижда два модела – този на либералния Запад, който е отворен към света, и този на християнско-консервативния Изток. Според него двата модела са напълно несъвместими и сливането им е равносилно на перверзия, пише Dw.com.

orban_600x400 (1)
Виктор Орбан наплю брутално ЕС

Виктор Орбан определено харесва повече източния модел и именно към него е насочил Унгария през последните години. Той е на мнение, че всичко започва още от училище, където се промиват мозъците на децата.

Евелина Лютова

„Училищата трябва да потвърждават сексуалната идентичност на децата, която Бог им е дал при раждането им. Освен това трябва да пазят малолетните от джендърската идеология.“ – разкрива гледната си точка унгарският премиер.

Виктор Орбан стига още по-далеч в нападките си към по-голямата част на Европейския съюз. Според него ЕС обслужва интересите на Джордж Сорос. Орбан неведнъж си е позволявал да класифицира Сорос като Сатаната на човечеството.

Сближаването на Унгария с Изтока и отдалечаването й от Запада се засили изключително много тази година, когато Виктор Орбан реши, че ще ползва ваксините срещу коронавирус на Китай и Русия, вместо западните. Това изостри до краен предел отношенията между Орбан и Запада, което от своя страна доведе до излизането на партията му „Фидес“ от Европейската народна партия.

мнения, отзиви, коментари, форум

Освен всичко друго Орбан е в отлични взаимоотношения с Владимир Путин. Двамата са много близки, което не е така в отношенията между Орбан и Джо Байдън. Неслучайно унгарският лидер подкрепяше Доналд Тръмп през есента.

Според всички специалисти въпрос на време е Виктор Орбан да изкара Унгария от Евросъюза.

Още за Орбан можете да прочетете по-надолу!


Виктор Орбан: Ще спася човечеството от Джордж Сорос!

Виктор Орбан се изживява като спасител на човечеството!

Унгарският премиер Виктор Орбан е убеден, че най-голямото зло на планетата идва от американския финансист Джордж Сорос. Той открито го обяви за враг номер едно на човечеството, пише Dw.com.

Още преди 5 години Орбан застана срещу Сорос с конкретни искания. Тогава той твърдеше, че американецът съсипва Европа.

Според лидера на Унгария целта на Сорос е да обезличи националната идентичност на страните от ЕС, което да ги превърне в лесна плячка за мигрантите.

Днес мнението на Орбан за Сорос не се е променило особено. Той вижда в американеца голяма заплаха за цялото човечество и дори си позволява да го обвинява в разрушителни за хората действия.

orban_600x400
Виктор Орбан обяви Джордж Сорос за враг на човечеството

Досега не е го е обявявал публично, но според слуховете и други спекулации Виктор Орбан счита Джордж Сорос за отговорен и за пандемията. Това е една от причините да отказва да работи със западните ваксини, тъй като не вярва, че те целят предпазване на хората от коронавируса. Ето защо в момента в Унгария населението се ваксинира с руската и китайската ваксина.

Чрез този свой подход по отношение на ваксините Виктор Орбан цели да ограничи влиянието на САЩ в ЕС, считат анализатори. Той препоръчва и на други членки да работят с Китай и Русия.

Премиерът на Унгария е категоричен, че няма да позволи на Джордж Сорос да разруши Европа, а оттам и човечеството. Излизането на партията му от ЕНП говори, че той вижда в ЕС пряка зависимост от САЩ, а оттам и от Сорос.

„Ще спра Сорос, каквото и да ми коства това. Няма по-голямо зло от него“, категоричен е Виктор Орбан.

Той вече изпълнява плана си да спре Сорос и очевидно не вижда особена подкрепа в ЕС, което го тласка да работи с Русия, Китай и други неевропейски страни, които искат да победят САЩ.

Заради възгледите на Орбан за Сорос някои медии побързаха да го обявят за комунист. Той обаче твърди, че просто е пазител на доброто в света.


Виктор Орбан размаза ЕС: Всички умрели са ваксинирани със западни боклуци, затова залагам на Русия!

Виктор Орбан се показа като голям привърженик на социализма, макар Унгария да е част от ЕС!

Унгарският лидер Виктор Орбан направо попиля Европейския съюз, който се опита да го накара да спре сътрудничеството си с Русия по отношение на COVID ваксините. Не е тайна, че Унгария закупи огромни количества „Спутник В“, а дори вече в страната има заводи, които я произвеждат.

Орбан е убеден, че спасението в чисто здравословен аспект е на изток. Според него още по време на социализма се е заформила тенденция източноевропейците да са по-здрави от ззападняците, писа Vtorifront.bg.

„В някои отношения Източният блок навремето беше в пъти по-напред от Запада. Аз съм живял 26 г. в социалистическа Унгария и имам преки наблюдения. Като бях дете, ни ваксинираха с руски ваксини и виждате резултатите днес. Умрелите на запад са в пъти повече от тези на изток. В Германия например половината население се ваксинира с руската ваксина, а другата половина със западните. Всички умрели са били ваксинирани със западни ваксини.

По време на Студената война хората от Запада умираха като мухи от болести, непознати в Източния блок, защото всички бяхме ваксинирани с руски препарати.“ – подчертава унгарският министър-председател.

Виктор Орбан
Виктор Орбан срина ЕС

Той е категоричен, че няма да жертва здравето на своя народ, за да угоди на Брюксел. Според него няма място за политика по отношение на пандемията и затова трябва да се използва най-добрата ваксина.

„Аз вярвам на нашите лекари и щом те казват, че „Спутник В“ е най-добрата ваксина, нея ще ползваме. Изобщо не ме интересуват исканията на ЕС, Унгария е независима държава и има право да взима независими решения. А пък в ЕС могат и с белина да се ваксинират, ако искат.“ – каза още Виктор Орбан в интервю за немското издание BILD.

Според повечето анализатори Унгария се завръща към Русия и ваксините са само първата крачка. В следващите години има два варианта за Унгария. Или да напусне ЕС, или да остане в него като шпионин на Путин, считат специалистите.

За Михаил Николов

Прочети още

kostadin_600x400

Костадин Костадинов смаза Америка: Ще извадя България от НАТО, САЩ е най-голямото зло! (ВИДЕО)

Костадин Костадинов разби на пух и прах митовете, че Русия има някакво негативно влияние в …

7 коментара

 1. Игнатович..

  Престъпление и предателство. в мирно време..

 2. Олег Бойчинов

  Истински държавник за пример!

 3. Банкова

  Ами сега на изборите недейте спа-изберете си държавник и политик като Орбан !!!

 4. ВСИЧКИ ЩЕ НАПУСНЕМ Е. С. и НАТО до 1 год. ДИКТАТУРАТА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ ВЕЧЕ ГРАНИЧИ С ФАШИЗЪМ И НЕ СЕ ТРАЕ ПОВЕЧЕ !!!! Е. С. е КОНЦЛАГЕР НА СОРОС !!!

 5. БРАВО!!!!!

 6. христо

  всицки с орбан

 7. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]