Radev Ivancheva 600x350
Румен Радев няма да помилва Десислава Иванчева

Безкомпромисен! Румен Радев няма да помилва Иванчева, България не е на корумпираните!

Десислава Иванчева се надява на Румен Радев като последен шанс да отгледа детето си в първите му години от живота!

Нашумялата в последните дни бивша кметица на „Младост“ няма да се размине със затвора. Десислава Иванчева вече е в Сливенския затвор и изтърпява присъдата си от 6 години лишаване от свобода.

Както е известно, причината за осъдителната присъда е подкуп, който Иванчева е поискала от строителя Александър Ваклин. Той е бил в размер на 75 хил. лв. и е поискан чрез посредника Петко Дюлгеров, който също ще лежи в затвора, писа Mediapool.bg.

Помилването на Иванчева стана една от основните обществени теми в последните дни. Направиха се много инициативи от граждани, които настояват президентът Румен Радев да освободи бившата кметица, за да си гледа детето.

Иванчева наскоро роди след инвитро процедура. Интересното е, че тя я задвижи преди 2 години, когато стана ясно, че е подсъдима.

Аргументите на защитниците й са, че трябва да се грижи за бебето си. Именно това изтъкна и един от адвокатите й Николай Хаджигенов.

radev-ivancheva_600x350
Румен Радев няма да помилва Десислава Иванчева

Румен Радев обаче, по всичко личи, няма намерение да освободи Десислава Иванчева. Той е президентът с най-малко помилвания на затворници в историята на страната ни.

Ген. Радев не изпитвал никакво състрадание към бившата кметица на „Младост“ и дори я укорявал, че е дала лош пример за злоупотреба с власт. Държавният глава смятал, че подобна корупция трябва да се накаже дори с по-голяма присъда, защото именно заради подобни неща България е на дъното на ЕС.

49-годишната Иванчева се намира в един от най-неприятните затвори у нас. Там лежа 2 години и Анита Мейзер, която после сподели, че е била в ада на Сливен.

 

Прочети още

Къде живее Йорданка Христова? Синът ѝ Григор Стоичков и дъщеря ѝ Ивана Стоичкова. Съпруг, свекър, сестра и внуци, биография

Йорданка Христова

Къде живее Йорданка Христова? Синът ѝ Григор Стоичков и дъщеря ѝ Ивана Стоичкова. Съпруг, свекър, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *