Жена Близнаци: коя е тя и какъв мъж си търси? Съвместимост с други зодии в любовта

♠ Характеристика на жена Близнаци ♠ Стихия, планети ♠ Камък, талисман ♠ Ефектна външност на жена Близнаци ♠ Същностни черти на характера ♠ Благоприятни качества и негативи ♠ Типове жена Близнаци ♠ Здраве и слаби места ♠ Доходни професии ♠ Кариера и финанси

Още в текста: ♠ Отношения с жена Близнаци ♠ Любов, брак ♠ Как да завоюваме жена Близнаци ♠ Жената Близнаци като майка ♠ Интересен за жена Близнаци подарък ♠ Съвместимост на жена Близнаци във връзките

Жените Близнаци блестят с висок интелект и ярко изразени делови качества. Създават лъжливо впечатление за лекомисленост. Те живеят единствено в днешния ден и винаги се стараят да се реализират в него на максимум и ако може няколко процента повече. Лесно е да я обидиш с някоя дреболия, каквато мнозина не биха и забелязали.

Обща характеристика на всяка жена Близнацихарактеристика на жена близнаци

За Близнаците са създадени клишета, които са верни. Тя е непостоянна. В нея живеят двама, а може и повече на брой човека. Жената Близнак съзнава тази своя особеност, но не може да обясни защо нейното настроение и поведение се изменят така начесто.

Жената Близнак е особен характер. Спасява я нейната неустоима обаятелност. Ако не, тя би била непоносима заради отрицателните черти на характера си. Интересното е, че близките, приятелите и дори по-далечните познати с лекота възприемат и се примиряват с нейните недостатъци.

Близнаците обичат да говорят. За своя радост – говорят интересно, ерудирано и си заслужава да бъдат чути. С тази жена никога не е скучно.

Характеристика на знака накратко

 • Стихия: въздух. Всички „въздушни“ хора (+ Водолей и Везни) са подвижни, дейни, жизнерадостни, възприемчиви. В Близнаците въздухът е променлив – ту топъл, ту хладен, ту ураганен. А понякога всичко това заедно.
 • Планета: Меркурий дава взаимна свързаност, обмен, оформяне на мислите, предаване на информация. Оттук идва интелектуалната сила на дамите Близнаци и тяхната разностранност. Те са любознателни и способни да анализират. Бързо „разглобяват“ нещото на съставните му части, усвояват го и превключват към следващото интересно нещо.
 • Камък талисман:  жените Близнаци рядко са щастливи в ранните си връзки. За да имат здрав брак, построен върху любов и взаимно разбиране, те трябва да носят яспис. Този камък допринася за взаимността на чувствата, дава разбиране и топлина в отношенията.

Другият подходящ камък е ахат, който ги защитава от негативи. С него тези дами се защитават от завист и уроки, каквито често ги преследват.

Жената Близнаци не трябва да носи тежки камъни. Не влияят добре на здравето й диаманти и рубини.

 • Амулети: най-силни са тези, които Близначката е изработила саморъчно и е вложила личната си енергия. Най-подходящ символ е сребърното или златно ключе, закачено на верижка на врата. В сложна ситуация то трябва да се държи в дясната ръка. Други подходящи изображения за амулети са маска, ръце, звезди, змия.

Външност на жената Близнаци

Тя е стройна, източена, но не непременно слаба. Просто е сложена пропорционално, с една ненатрапчива симетрия, която се възприема като красота.

Стойката й е добра, гърбът е изправен, походката е лека, младежка. Жената Близнак запазва своята стройна фигура до самата старост.

Демир бозан билки за бъбреци

Лице: приятно, живо, изразително. Нерядко тя е мургава. Косите по-често са кестеняви, но се срещат и руси Близначки.

Черти на характера

Жената Близнаци обича запознанствата, новостите, общуването. Това е в нейната същност. Но тя не е готова веднага да разкрие душата си пред събеседника. Преди това той трябва да спечели доверието й.

Такива двойствени жени бързо променят предпочитанията си. Те с лекота превключват към нови мисли и по-интересни идеи. Винаги ги привлича новото, неизвестното.

Близначките не понасят скуката, самотата, бездействието. Те могат да им докарат депресия или още по-сложно разстройство. Тези дами обичат периодично да излизат пред публика. Интересуват се само от умни хора и биват автоматично отблъснати от мързеливците и неудачниците.

Тези жени са добри приятели. Винаги имат под ръка полезен съвет и откликват за помощ. Но никак не е лесно да ви помогне Близначка. Тя си има свое мнение, твърдо и категорично,  и няма да ви го спести.характеристика на жена близнаци

Впрочем, жената Близнак умее да обижда, без да се усеща. Тя не иска да обижда, дори не разбира защо и как е обидила. Общуващите с този знак просто трябва да го приемат в пакет – с всичките му негативи. Това не е толкова трудно, защото Близнаците са жизнерадостни и носят около себе си лекота и оптимизъм.

Типове жени Близнаци

Родените в първа декада са истинските Близнаци, ръководени от своя разум. Те са интелектуални. Интересуват се от електроника, числа, науки. Притежават пластично тяло и са гъвкави в живота. Бавните хора силно ги дразнят. Родените между 21 и 31 май изучават нещо ново до смъртта си.

Най-добрите цени за реклама са в "Зона 98", достигнете до 30 000 читатели на ден ТУК =====>

Близнаците от втората декада по характер приличат на Везни. Те се стремят към прекрасното, хармонията и са любвеобилни. Силната жилка в тях е творчеството. Тези Близнаци са подредени и се подчиняват на разпоредби. Родените между 1 и 11 юни са добродушни и никога не завиждат на хората за техните успехи.

Третата декада Близнаци приличат на Водолеите. Те живеят по свои правила и се ръководят от хладния разум. Те са интелектуалци с остър език, които предпочитат да работят в екип. За родените между 12 и 20 юни е важно да получат уважението на околните и да заемат авторитетна позиция.

Здраве

Жената Близнаци страда от неприятни усещания в мускулатурата и ставите, от главоболие, от дихателни болести и патологии на нервната система. Склонна е към развиването на астма, респираторни инфекции, алергии.

Тя не умее да почива, затова нерядко стига до психически срив, до дълбок стрес. Препоръчително е Близначките да спортуват, но те не си падат по това. Биха могли да бъдат увлечени към колективни занимания, в които движението се съчетава с интересно общуване.

Главното за Близнаците е да се наспиват.

Професия

Близнаците не обичат рутината. Това се отнася и за избраната професия. Ако извършваната работа е скучна, жената Близнаци се чувства нещастна. За нея офисът е затвор, ако трябва да остане в него от 9 до 6. И обратно – всички дейности, които носят движение и свобода, са подходящи за този знак.

Евелина Лютова

Най-прекрасното качество на жената Близнак е нейната устойчивост към стрес на работното място. Това, което за някои е стресиращо обстоятелство, за Близнака е изход от скуката и рутината. Тя обича нещо да се случва и умее бързо и ефективно да се справя с проблемите.

И така, жената Близнаци може да бъде всякаква, стига да й е интересно. Тя може да бъде и работник, изпълнител, стига нещо да я е привлякло. Иначе свойствените за тези дами професии са литературата, журналистиката, работата с документи и отчети, изследователската работа, програмирането, чуждите езици.

Кариера и финанси

Родените под този знак се отнасят към парите нееднозначно. Те могат да харчат неразумно и обратното – да бъдат крайно икономични във всичко. Въпросът е, че за Близнаците парите означават свобода и възможност да получават това, което желаят в дадения момент.

мнения, отзиви, коментари, форум

Жената Близнаци умее да печели. Тя се разпорежда с парите си според своите интереси в момента. Ако е решила да инвестира в нещо, тя може да спре всеки друг разход. Ако си е наумила да преобзаведе жилището си, тогава ще хвърли всичките си пари в това начинание. Може да изглежда, че харчи без план, но всъщност тя винаги постъпва по един и същ начин – финансира своите приоритети.

Ако се случи да загуби пари, жената Близнаци не страда за тях, а веднага си заработва нови.

Отношения с жената Близнаци

Ранните връзки на дамите Близнаци са неуспешни. Ранните бракове са белязани от проблеми. За този знак е присъщо бързо да се насити на партньора. Най-близкият й и обичан днес човек утре може да й стане напълно чужд.

В романтичните отношения жената Близнаци прилича на своята стихия – въздуха. Тя е ту гореща, ту хладна. Винаги активна, подвижна, непостоянна. Вятърът духа от различни посоки и обърква партньора.

И все пак Близначките са много желани. Те привличат със своята общителност, с разностранните си интереси, със своята ерудиция и интелект. Интересни личности са. Освен това обичат да флиртуват, да кокетничат, търсейки комплименти и внимание.

Любов

Жената Близнаци старателно избягва обстоятелства, при които има риск да изгуби свободата си.

Тя не е готова на компромиси. Мечтае за чиста искрена любов, за идеални отношения, които рядко съществуват в реалността. Затова Близначката нерядко страда от самота.

Ако намери човек, който да отговори на високите й изисквания, тя е способна да изживее пълното щастие и да направи целия свят около себе си много щастлив.

Брак

Омъжената жена Близнак ще си върши работата вкъщи, но по необходимост. Ще го прави умерено добре, без особено енергийно вложение. Тя е умна, сръчна и се справя с няколко неща едновременно, но домакинството не е нейното поприще.

Мъж на мечтите

Идеалният партньор за жената Близнак е лишен от ревност. Той би я посрещнал с чаша кафе в 5 сутринта, когато тя се връща от обществено събитие.

Освен това той трябва да е въплъщение на търпението и хладнокръвието.

Как да завоюваме жената Близнаци?

В любовта тези дами се водят от емоциите и чувствата си, които взимат връх над разума. Но тяхна категорична потребност е да установят интелектуална съвместимост с партньора. Връзки, построени върху страстта, бързо се разпадат.

Жената Близнаци като майка

Близначката е жизнерадостна, грижовна майка. Тя дава свобода на децата си и не ограничава техните интереси и дейности. Винаги е готова да се весели и разхожда с децата си, да бъде наравно с тях дете и да им угажда на хрумванията.

Да, тя им позволява много. Нейните изисквания са малко, но категорични. И строго следи за спазването им. На първо място жената Близнаци иска от децата си да учат, да се образоват и да се развиват разностранно.

Подарък за жена Близнаци

Изборът на подарък за този знак е предизвикателство. Покупката трябва да е нестандартна и неочаквана, но в същото време полезна в материален или емоционален смисъл.

Но спокойно – за Близначката полезен подарък е дори скок с парашут, защото я среща с неизпитвани емоции.

Ще я зарадвате още с качествена книга или ваучер за пътешествие.

А може просто да й дадете пари. Те са за предпочитане, отколкото да купите вещ, която тя няма да използва и ще се чуди къде да прибере.

Да вметнем, че Близнаците са нечувствителни към вещите. Те използват много малко, не обичат просто да притежават, а неизползваните вещи възприемат като бреме, което им отнема въздуха у дома.

ТУК ще видите още подходящи подаръци за жени. 

Съвместимост на жена Близнаци

Близнаците показват оптимална съвместимост с родствената на въздуха стихия – огъня. С огнените знаци ще създават перспективни и продуктивни делови и любовни отношения.

Въздухът и огънят общуват леко и непринудено. Между тях веднага възниква симпатия.

Мъж Риби и жена Близнаци

 • Съвместимост 38%: между партньорите зее непреодолима пропаст. Те имат кардинално различни възприятия за живота. Връзката им е изпълнена с трудности и взаимни противоречия. Жената Близнак е твърде активна за мъжа Риба и не е чувствителна към неговите душевни вълнения. Донякъде се установява баланс, ако двамата си сменят ролите: жената да поеме издръжката, а мъжът – домашната работа.
 • Съвместимост в леглото: интимността на тази двойка е ярка и вълнуваща, наситена и разнообразна. Тя постоянно се подхранва от техните интимни фантазии. Но Близначката се държи предизвикателно и извън леглото, а това провокира ревност.
 • Отглеждане на деца: и тук откриваме различни възгледи, поради което децата се възпитават малко хаотично. Родителите често спорят, което се отразява негативно върху мъниците.

Мъжът Риби ‘2019: Как да се държим с него и да го спечелим? Любов

Мъж Овен и жена Близнаци

 • Съвместимост 75%: сходни темпераменти, еднаква склонност към ярък и активен живот. Тази двойка с лекота гради връзката си върху общи интереси и стремеж към изявите. Бракът би бил идеален, ако двамата си осигуряват лично пространство. Главен проблем е свойствената за Овена ревност, която реално се провокира от поведението на жената Близнаци.
 • Съвместимост в леглото: и двамата партньори показват склонност към новото и експеримента, като по този начин изграждат интересен, ярък, наситен и разнообразен интимен живот.
 • Отглеждане на деца: любовта към действието, присъщо на децата, намира незабавен отклик у родителите. Това семейство живее разнообразно, пътешества и се забавлява, докато децата растат с максимално широк кръгозор и без страх от живота.

Мъж Овен: какво го води в живота и как да го спечелим. Талисман, планета, стихия и др.

Мъж Телец и жена Близнаци

 • Съвместимост 33%: Телецът е склонен към стабилност и действие по правилата, докато Близначката е непоносимо променлива за него. Но има шансове за щастлив живот, ако партньорите намерят обща цел и заедно я преследват.
 • Съвместимост в леглото: Телецът обича телесните удоволствия, а жената Близнаци е разкрепостена. Това е добро начало, но впоследствие той започва да ревнува заради нейното фриволно поведение.
 • Отглеждане на деца: потомците на тази двойка получават разностранно възпитание. Те са отворени към творчеството и експеримента, но се научават и на ред и дисциплина.

Мъж Близнаци и жена Близнаци

 • Съвместимост 55%: има голяма вероятност двойката да има еднакви интереси и разбирания за живота. Партньорите обичат движението, смяната на обстановката, пътуванията. Не се тревожат, ако домът е в пълен хаос. Проблем възниква, ако интересите са различни. Тогава Близнаците трудно намират общ език помежду си.
 • Съвместимост в леглото: те са разкрепостени в интимността и отлично се допълват. Интимният им живот е интересен и вълнуващ и постоянно се самоподхранва с нови идеи и експерименти.
 • Отглеждане на деца: има риск родителите да постъпват различно от това, което говорят. Тогава децата изпадат в стрес – как да постъпват, кога биха получили одобрение? В същото време животът им е интересен, те пътуват много и получават разностранно развитие.

Мъж Рак и жена Близнаци

 • Съвместимост 67%: има шанс тази двойка да постигне пълна хармония. За целта жената трябва да въвлече Рака в активния си живот, да го научи да бъде по-позитивен и гъвкав спрямо промените в живота. При тези обстоятелства мъжът се вдъхновява и получава допълнителна енергия. Партньорите са доста различни, но се разбират добре.
 • Съвместимост в леглото: добра. Опира се на романтиката, положителните емоции, нежността и разбирането. Възможно е в леглото да се настани скуката, но и двамата имат капацитета да се справят с такава ситуация.
 • Отглеждане на деца: партньорите имат различни подходи, но проблемът е, че се стремят да възпитават не само децата, но и своята половинка. Ако преодолеят желанието за надмощие, децата им ще се почувстват комфортно.

Мъж Лъв и жена Близнаци

 • Съвместимост 48%: в началото на връзката мъжът Лъв показва уменията си в ухажването и съблазняването на жената Близнаци. По-нататък има всички условия за добър брак. Партньорите имат сходни характери, близки жизнени принципи, обичат активния и разнообразен живот. Проблемът е, че се пораждат конфликти – за банални и дори маловажни неща, но те рушат иначе хубавата връзка.
 • Съвместимост в леглото: за интимния живот на мъжа Лъв и жената Близнаци е характерно преплитане на любовта и тези три неща. Той по навик се старае да подчини партньорката си, а тя охладнява и се дистанцира.
 • Отглеждане на деца: в повечето случаи децата са под постоянен контрол. Лъвът държи да бъде слушан и почитан, а майката имат свои разбирания за възпитанието.

Мъж Дева и жена Близнаци

 • Съвместимост 38%: различие в характерите и интересите предполага ниския процент на съвместимост. Но партньорите са интелигентни и виждат точките на разминаване. При добро желание те могат да изгладят връзката си и дори да компенсират слабостите на своя партньор.
 • Съвместимост в леглото: добра. Интимният им живот се отличава с пълнота и яркост на емоциите. Мъжът дава качество и стабилност, а жената – емоции и експериментиране.
 • Отглеждане на деца: в това семейство често възникват неразбирателства, породени от различните възгледи за отглеждането на децата. Пред мъниците се изправят различни приоритети и те растат в нестабилна емоционална среда.

Мъж Везни и жена Близнацихарактеристика на жена близнаци

 • Съвместимост 73%: визуално тази двойка изглежда необичайно, но има огромен потенциал. Връзката им съществува с десетилетия, без да се изхаби, докато околните очакват скорошното й разпадане. Истината е, че семейният живот на Везните и Близнаците остава скрит дори за най-близките. А партньорите имат общи теми и интереси, непонятни за останалите.
 • Съвместимост в леглото: добрите отношения в живота се пренасят и в леглото. Интимността им се гради върху романтиката, нежността и вниманието. Тук няма желание за доминиране, което опростява отношенията.
 • Отглеждане на деца: родителите обграждат децата си с внимание, грижа и ги осигуряват материално. Малките живеят комфортно и разнообразно. Проблемът е, че не винаги големите имат време за децата си.

Мъж Скорпион и жена Близнаци

 • Съвместимост 50%: различия в разбиранията създават куп сложнотии в съвместния живот, но това не изключва връзката да бъде здрава и продължителна. Проблемът е, че Скорпионът иска да владее напълно, а Близначката държи на свободата си. Ако мъжът заеме позицията на надежден защитник, връзката ще бъде успешна.
 • Съвместимост в леглото: прекрасна. Интимният живот е интересен, разнообразен, ярък. Проблемът е, че Скорпионът е ревнив и пренася това в леглото.
 • Отглеждане на деца: по-голяма възпитателна роля има мъжът. Той взема решенията и постоянно конфликтува със съпругата си. За щастие партньорите се въздържат да се карат пред децата.

Мъж Стрелец и жена Близнаци

 • Съвместимост 66%: сходни по дух и характер, тези партньори имат всички шансове да изградят идеалното семейство. Те са открити и комуникативни, винаги намират общ език помежду си и с околните.
 • Съвместимост в леглото: склонни към свободни отношения, партньорите са способни да превърнат интимния си живот в полет на въображението.
 • Отглеждане на деца: семейството е хармонично. Родителите влагат много от свободното си време за общуване с децата, главно за тяхното развлечение и игри. Те се превръщат в истински приятели на потомците си и изграждат доверителни и открити отношения.

Мъж Козирог и жена Близнаци

 • Съвместимост 55%: различни по характер, тези партньори трябва да положат усилия, за да развият щастливи отношения. Жената е твърде енергична за Козирога. Но той умее да уравновесява своята непостоянна половинка, а Близначката е съгласна да пожертва някои свои принципи заради мъжа си.
 • Съвместимост в леглото: партньорите получават удоволствие от интимния си живот и с времето все повече се разкрепостяват. Тогава се поражда и много силна страст.
 • Отглеждане на деца: Близначката и Козирогът имат различни разбирания за възпитанието. Но те толкова силно обичат децата си, че винаги се стараят да им дадат най-доброто. В името на потомците си те намират компромиси и създават комфортна атмосфера в семейството.

Мъж Водолей и жена Близнаци

 • Съвместимост 78%: този чудесен процент се обяснява със сходните темпераменти. Не е изключено бързо и страстно влюбване. Партньорите се възприемат със своите особености и си оставят необходимата свобода. Приятелските отношения имат същото първостепенно значение, както и любовните.
 • Съвместимост в кревата: Водолеят не се числи към най-страстните знаци, но позволява разнообразие в интимността. Това напълно удовлетворява Близначката, която търси емоционална наситеност в леглото.
 • Отглеждане на деца: мъжът Водолей и жената Близнаци са отлични родители. Те винаги решават въпросите без конфликт и напрежение. Показват чудесно разбирателство помежду си и с децата. Атмосферата в семейството е прекрасна.

Повече за сродните души на Близнаците във видеото:

Източник:

Най-добрите цени за реклама са в "Зона 98", достигнете до 30 000 читатели на ден ТУК =====>

За redaktor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]