Д-р Георги Тодоров: Мерките на властта са срещу медицинската наука!

Адът вече дойде и ще дойде втори и трети път, но не заради COVID-19, убеден е д-р Георги Тодоров!

Медицинската наука продължава да води война срещу мерките срещу коронавируса, наложени от властта в България. Това е мнението на д-р Георги Тодоров.

Коронавирусът не е толкова опасен!

Лабораторният лекар не носи нито маска, нито ръкавици, тъй като има доказателства, според които COVID-19 не е толкова заразен. Нещо повече, той твърди в интервю за Frognews.bg, че 76% от населението у нас не само няма да се разболее, а физически е невъзможно да хване COVID-19. Това се получава заради несъвместимостта на вируса с огромна част от човешките организми.

Дори тези, които се заразят обаче, не означава, че са болни. „Може да имаш коронавирус в устата си и нищо да не ти стане.“, твърди д-р Тодоров.

д-р Георги Тодоров
Д-р Георги Тодоров с нови разкрития за коронавируса

Той се е опитал да вразуми ген. Мутафчийски, но не е успял. „Като чух какви ми ги говори, му казах, че не ги разбира нещата.“, отсича лекарят, който има частна лаборатория в Русе.

Той още веднъж повтори, че COVID-19 не е нито толкова заразен, нито толкова смъртоносен. Според него, мерките, които налага НОЩ, противоречат на медицинската наука.

Мерките на НОЩ са неефективни!

Д-р Георги Тодоров смята, че тестовете са най-добрият начин за установяване на коронавирус в организма. Но те трябва да се правят от биологичен материал, от който се взима РНК и пробата се подлага на електронен микроскоп.

„Не трябваше хората от чужбина да се подлагат на 14-дневна карантина, 5 дни са достатъчни. Ако някой се разболява, това става на 5-ия ден.“ – казва д-р Тодоров.

Лекарят е на мнение, че мерките на Мутафчийски и щаба му са утежнили още повече ситуацията в България, защото болните от други неща хора не са били обслужени адекватно. Така са умрели или са си влошили здравето десетки хронично болни хора.

„Стигнахме дотам да лекуваме по телефона. Че аз ако не го видя пациента, какво ще му кажа, как ще разбера какво му е. Това е абсурдно. Адът вече дойде и ще дойде още два пъти, но не заради COVID-19.“- убеден е д-р Тодоров.

Епидемия без болни!

Лабораторният специалист подкрепя напълно тезите на доц. Мангъров, който твърди, че над 500 000 души в България вече са изкарали коронавируса. „Едни са били леко отпаднали за няколко дни, други са покашляли малко, трети изобщо не са разбрали.“, убеден е д-р Тодоров.

„Ние имаме епидемия без болни. В Инфекциозната болница в София знаете ли колко човека лежат? Двама!“ – каза докторът във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ преди няколко дни.

“Фигурин

Според него, нищо фатално не се е случило през тези два месеца. Не можем да се сравняваме с Италия и Испания и да мислим, че и при нас ще дойде това, което там се случи, просто защото там умират над 2000 души на ден по принцип, а в България по 300.

Все пак д-р Тодоров не отрича, че има зараза и не трябва да се правим, че всичко е наред, но е важно как се реагира на всичко това. Управляващите са наплашили хората с неща, които няма да ги сполетят, а мерките противоречат на медицината. В това е убеден д-р Георги Тодоров, който е навътре в нещата, защото има своя лаборатория.

Най-добрите цени за реклама са в "Зона 98", достигнете до 30 000 читатели на ден ТУК =====>

За Михаил Николов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]