Georgi Todorov 600x400
Д-р Георги Тодоров строго осъди поведението на ЕС по време на пандемията

Д-р Тодоров помля ЕС: COVID ваксината ви е медицински фашизъм! (ВИДЕО)

Георги Тодоров е сред лекарите, които считат ваксинацията срещу коронавирус за не само излишна, но дори вредна за здравето!

Един от най-големите лабораторни лекари у нас д-р Георги Тодоров за пореден път се изказа остро за цялата COVID ситуация по света. Той намира тези мерки, които се взимат от всички страни в ЕС, за лоши и държи те да бъдат премахнати.

„Бях в Германия наскоро. В града, в който бях, за 12 дни нямаше нито един постъпил в болница, а само новозаразени, но те не бяха болни. Въпреки това задължителното носене на маски на определени места продължава с пълна сила. Това поведение на Европейския съюз е тотално неадекватно.“ – разкрива д-р Тодоров, който има частна лаборатория в Русе.

georgi-todorov_600x400
Д-р Георги Тодоров строго осъди поведението на ЕС по време на пандемията

Според него, ако човек има антитела, т.е. прекарал е вече коронавируса, няма никакъв смисъл да се ваксинира.

„Всички доказани ваксини трябва да се слагат. Никой не може да ме обвини в антгиваксърство. Тази конкретна ваксина обаче е хубава проява на медицински фашизъм. Медицински фашизъм е също така поставянето под карантина на здрави хора. Човек трябва да се поставя под карантина не по съмнение, че му има нещо, а по симптоми, че му има нещо. Това е постулат в медицината.“ – споделя д-р Тодоров пред телевизия КИС 13.

Лабораторният лекар е категоричен, че с това постоянно затваряне на обекти в България се погазва конституцията, тъй като според нея частната собственост е неприкосновена.

Още за д-р Георги Тодоров можете да прочетете по-надолу, където са предишните ни материали за него!


Ето ги GSM номерата на Кунчев и Ангелов! „Поздравете“ ги, че оставате без работа!

Д-р Георги Тодоров съсипа виновниците за „локдауна“!

Лабораторният специалист д-р Георги Тодоров не спира да се бори срещу безумията на управлението и в това число на здравните власти у нас. Той е бесен от обявения „локдаун“ и затварянето на всичко живо от идващия петък чак до Коледа, а извънредната обстановка е предвидена чак до месец март 2021 г.

Именно затова собственикът на частна лаборатория в Русе реши да съсипе главните виновници за всичко това, а именно д-р Ангел Кунчев и здравния министър д-р Костадин Ангелов. Те са в основата на бруталното решение за затварянето на държавата и оставането на хиляди хора без работа, пише Narod.bg.

kunchev-angelov_600x400
Можете да „благодарите“ по телефона на д-р Кунчев и д-р Ангелов
Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Д-р Тодоров публикува в интернет телефонните номера на Кунчев и Ангелов, като написа, че ги прави обществено достояние, за да може всеки, който иска да им „благодари“ или да ги „поздрави“, да го направи.

Ето ги координатите на двамата:

Ангел Кунчев: 0887 92 07 64, akunchev@abv.bg

Костадин Ангелов: 0888 61 12 75


Д-р Георги Тодоров: Мерките на властта са срещу медицинската наука!

Адът вече дойде и ще дойде втори и трети път, но не заради COVID-19, убеден е д-р Георги Тодоров!

Медицинската наука продължава да води война срещу мерките срещу коронавируса, наложени от властта в България. Това е мнението на д-р Георги Тодоров.

Коронавирусът не е толкова опасен!

Лабораторният лекар не носи нито маска, нито ръкавици, тъй като има доказателства, според които COVID-19 не е толкова заразен. Нещо повече, той твърди в интервю за Frognews.bg, че 76% от населението у нас не само няма да се разболее, а физически е невъзможно да хване COVID-19. Това се получава заради несъвместимостта на вируса с огромна част от човешките организми.

Дори тези, които се заразят обаче, не означава, че са болни. „Може да имаш коронавирус в устата си и нищо да не ти стане.“, твърди д-р Тодоров.

д-р Георги Тодоров
Д-р Георги Тодоров с нови разкрития за коронавируса

Той се е опитал да вразуми ген. Мутафчийски, но не е успял. „Като чух какви ми ги говори, му казах, че не ги разбира нещата.“, отсича лекарят, който има частна лаборатория в Русе.

Той още веднъж повтори, че COVID-19 не е нито толкова заразен, нито толкова смъртоносен. Според него, мерките, които налага НОЩ, противоречат на медицинската наука.

Мерките на НОЩ са неефективни!

Д-р Георги Тодоров смята, че тестовете са най-добрият начин за установяване на коронавирус в организма. Но те трябва да се правят от биологичен материал, от който се взима РНК и пробата се подлага на електронен микроскоп.

„Не трябваше хората от чужбина да се подлагат на 14-дневна карантина, 5 дни са достатъчни. Ако някой се разболява, това става на 5-ия ден.“ – казва д-р Тодоров.

Лекарят е на мнение, че мерките на Мутафчийски и щаба му са утежнили още повече ситуацията в България, защото болните от други неща хора не са били обслужени адекватно. Така са умрели или са си влошили здравето десетки хронично болни хора.

„Стигнахме дотам да лекуваме по телефона. Че аз ако не го видя пациента, какво ще му кажа, как ще разбера какво му е. Това е абсурдно. Адът вече дойде и ще дойде още два пъти, но не заради COVID-19.“- убеден е д-р Тодоров.

Епидемия без болни!

Лабораторният специалист подкрепя напълно тезите на доц. Мангъров, който твърди, че над 500 000 души в България вече са изкарали коронавируса. „Едни са били леко отпаднали за няколко дни, други са покашляли малко, трети изобщо не са разбрали.“, убеден е д-р Тодоров.

Евелина Лютова

„Ние имаме епидемия без болни. В Инфекциозната болница в София знаете ли колко човека лежат? Двама!“ – каза докторът във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ преди няколко дни.

Според него, нищо фатално не се е случило през тези два месеца. Не можем да се сравняваме с Италия и Испания и да мислим, че и при нас ще дойде това, което там се случи, просто защото там умират над 2000 души на ден по принцип, а в България по 300.

Все пак д-р Тодоров не отрича, че има зараза и не трябва да се правим, че всичко е наред, но е важно как се реагира на всичко това. Управляващите са наплашили хората с неща, които няма да ги сполетят, а мерките противоречат на медицината. В това е убеден д-р Георги Тодоров, който е навътре в нещата, защото има своя лаборатория.

Прочети още

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди, сред които и Мултифункционален уред Karlton Electronics

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди

В тази статия ще разгледаме 6 популярни модела уреди за прилагане на криотерапия в домашни …

Едино мнение

  1. Как да накараме хората да се откажат от страховете си! В момента тези, които са свикнали други да работят за тях се възползват от обстановката. Правят си тест,който нищо не показва, лабораторията го отчита кото положителен и те си почиват докато колегите им работят и ги носят на гърба си.Честните лекари трябва да се обединят и ние да ги подкрепим. Иначе ще се провали цялата държава заради алчността на управляващите и глупостта на населението.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *