Генка Шикерова го доказа! Излекуваните от COVID изобщо не са били болни!

Генка Шикерова разкри страшна шашма с данните за COVID-19!

Разследващата журналистка Генка Шикерова изобличи голяма лъжа относно коронавируса в България, а вероятно системата е такава и по света. Става въпрос за данните, с които ни заливат всеки ден.

Шикерова е провела свое разследване, според което в бройката „излекувани“, която се съобшава всеки ден, влизат и хора, които никога не са били болни. Те са били диагностицирани с Ковид-19, но нито са лежали в болница, нито са приемали лекарства. На практика са здрави хора, които се водят излекувани от коронавирус, пише Actualno.com.

Освен бройката на излекуваните, сериозно се завишава и бройката на болните и заразените. Един човек може да си направи няколко PCR теста и всички да са в различни лаборатории. РЗИ обаче брои всеки тест за отделен човек и така на практика бройката за носителите на Ковид става поне двойна.

Генка Шикерова
Генка Шикерова разкри шашмата Ковид

„Всеки ден се съобщават някакви цифри на брой новозаразени и брой на направените тестове за последното денонощие. Това уж трябва да ни покаже как се развива епидемията, но на практика нищо не показва.“ – смята Генка Шикерова.

Тук мнението й съвпада с това на доц. Атанас Мангъров, който твърди, че колкото повече тестове се правят, толкова повече новозаразени ще се откриват. Това обаче не означава, че нещата са на зле, защото по-голямата част от заразените изобщо не се разболяват и дори не развиват симптоми.

Генка Шикерова разкрива също, че ако след 14-тия ден от карантината човек си направи тест и той пак е положителен, започва нова карантина от 14 дни, но не е сигурно, че ще ти удължат болничния. Ако след 14-дневната карантина все още човек се чувства зле, той трябва да отиде на лекарска комисия, разкрива още журналистката.

Допреди 11 месеца тя работеше рамо до рамо с Милен Цветков. Генка Шикерова нашумя преди няколко месеца с друго свое разследване, което показа, че държавата печели от пандемията по 350 хил. лв. на ден.

За Михаил Николов

Прочети още

Сигурните симптоми на синузит.

Симптоми на синузит

Сигурните симптоми на синузит. Как да разпознаем синузита. Възпаление. Болки и гной. Подуване на носа. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *