Генка Шикерова
Генка Шикерова разкри шашмата Ковид

Генка Шикерова го доказа! Излекуваните от COVID изобщо не са били болни!

Генка Шикерова разкри страшна шашма с данните за COVID-19!

Разследващата журналистка Генка Шикерова изобличи голяма лъжа относно коронавируса в България, а вероятно системата е такава и по света. Става въпрос за данните, с които ни заливат всеки ден.

Шикерова е провела свое разследване, според което в бройката „излекувани“, която се съобшава всеки ден, влизат и хора, които никога не са били болни. Те са били диагностицирани с Ковид-19, но нито са лежали в болница, нито са приемали лекарства. На практика са здрави хора, които се водят излекувани от коронавирус, пише Actualno.com.

Освен бройката на излекуваните, сериозно се завишава и бройката на болните и заразените. Един човек може да си направи няколко PCR теста и всички да са в различни лаборатории. РЗИ обаче брои всеки тест за отделен човек и така на практика бройката за носителите на Ковид става поне двойна.

Генка Шикерова
Генка Шикерова разкри шашмата Ковид

„Всеки ден се съобщават някакви цифри на брой новозаразени и брой на направените тестове за последното денонощие. Това уж трябва да ни покаже как се развива епидемията, но на практика нищо не показва.“ – смята Генка Шикерова.

Тук мнението й съвпада с това на доц. Атанас Мангъров, който твърди, че колкото повече тестове се правят, толкова повече новозаразени ще се откриват. Това обаче не означава, че нещата са на зле, защото по-голямата част от заразените изобщо не се разболяват и дори не развиват симптоми.

Генка Шикерова разкрива също, че ако след 14-тия ден от карантината човек си направи тест и той пак е положителен, започва нова карантина от 14 дни, но не е сигурно, че ще ти удължат болничния. Ако след 14-дневната карантина все още човек се чувства зле, той трябва да отиде на лекарска комисия, разкрива още журналистката.

Допреди 11 месеца тя работеше рамо до рамо с Милен Цветков. Генка Шикерова нашумя преди няколко месеца с друго свое разследване, което показа, че държавата печели от пандемията по 350 хил. лв. на ден.

Прочети още

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди, сред които и Мултифункционален уред Karlton Electronics

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди

В тази статия ще разгледаме 6 популярни модела уреди за прилагане на криотерапия в домашни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *