Жени Живкова
Жени Живкова разкри какво мисли за Радев и Борисов

Жени Живкова за Румен Радев: Какво искате от един обикновен човек?! (ВИДЕО)

Жени Живкова проговори за случващото се в страната и взе отношение към политиката за първи път от много години насам!

Най-известната внучка в България Жени Живкова най-после сподели мнението си за президента Румен Радев. Тя му симпатизира и подчертава, че не бива хората да имат много големи очаквания за него.

„Аз смятам, че човекът се справя като президент. В крайна сметка ние искаме прекалено много от едни обикновени хора, каквито са Румен Радев и Деси Радева. Надали те някога са мислили, че ще станат това, което са.“ – каза Евгения Живкова в „Неделята“ по Нова телевизия.

Тук тя най-вероятно има предвид, че мнозина се надяват ген. Радев да направи едва ли не преврат и да свали „мутрите“, както той ги нарича, от власт. Според нея обаче това не е по силите му, защото няма подкрепа от влиятелни фигури.

Жени е имала предложение да стане вицепрезидент в мандата на Румен Радев, но е отказала. Хора от БСП са й предложили поста.

Татовата внучка е на мнение, че БСП не прави добре с това разграничаване от Радев и е коректно да го подкрепи за втори мандат.

Жени Живкова
Жени Живкова разкри какво мисли за Радев и Борисов

Тя проговори и за Бойко Борисов. За изненада на всички, внучката на Тато няма лоши чувства към настоящия премиер. „Винаги е бил до нашето семейство, лоша дума за него не мога да кажа“ – заяви дизайнерката.

Все пак Живкова, която носи тази фамилия, тъй като дядо й я осинови след смъртта на майка й Людмила, смята, че промяна на политическата карта трябва да има, защото в момента българинът е много беден и става все по-беден.


Жени Живкова: Знам истината за Борисов, не му се връзвайте!

Жени Живкова е убедена, че Бойко Борисов не е това, за което се представя!

“Фигурин

Внучката на Тодор Живков даде обширно интервю за Vajno.bg. В него тя говори за миналото на България, а именно бившия социалистически блок, както и за настоящето в лицето на Бойко Борисов.

Жени Живкова осъжда антикомунистическите приказки на премиера и не им вярва. Тя знае истината за него, тъй като той е бил охранител на дядо й.

„Не ми е приятно да слушам какви ги говори против комунизма, тъй като знам, че в присъствието на дядо ми не си позволяваше да обели и дума. Не му прави чест на Бойко Борисов да се изказва така, но аз не му вярвам.“ – заявява Живкова.

Жени Живкова
Жени Живкова все още харесва социализма

В интервюто тя разкрива още, че Тодор Живков е бил много по-широко скроен човек, отколкото са считали хората. През 80-те години Тато е правил планове да се сближим със Запада.

„Дядо ми искаше да преминем плавно към пазарна икономика. Когато Горбачов дойде на власт, дядо ми се срешна с него и му разказа за идеите си. После СССР ги открадна и ги нарече „Перестройка“.“, спомня си Жени.

Тя продължава да бъде ляво ориентирана в политиката. Била е кандидат за вицепрецидент цели три пъти. Първо на Георги Първанов през 2006 г., после на Ивайло Калфин през 2011 г., а през 2016 г. и на Румен Радев. Нито веднъж обаче не стига до този пост, като в два от случаите БСП печели президентските избори.

Цялото интервю с Жени Живкова можете да прочетете тук!


Внучката на Тодор Живков: Кел файда, че можем да отидем в чужбина, като нямаме пари?!

Евгения Живкова, която е една от наследниците на именития Тодор Живков, в момента не живее особено добре, както говорят легендите!

Хората от рода на Тодор Живков не са милионери, за разлика от днешните управляващи. Истината е, че повечето от тях живеят съвсем обикновено и скромно.

Това се отнася и за внучката на Тато – Евгения. Тя е моден дизайнер, но от години няма възможност да печели много пари от този си занаят.

Жени Живкова споделя в интервю, че дядо й е бил изключително честен и благ човек, който е помогнал на много хора. Според нея той е мислил за хората, а не като днешните управляващи.

„Понесе тежко предателството на хора от партията. Страдаше да гледа как народът обеднява след идването на демокрацията.“, казва Евгения Живкова, пише Vsekidnevno.com, цитирайки News.bg.

Тодор Живков внучка
Внучката на Тодор Живков живее скромен живот

Живковата внучка не вижда нищо добро в случващото се в България през последните години и смята, че в нейното детство животът у нас е бил многократно по-спокоен и приятен.

Евелина Лютова

„По онова време всяко лято ходехме на море по нашето Черноморие, а сега не можем да си го позволим. Кел файда, че можем да излизаме в чужбина, като на практика не можем да си го позволим“, споделя мнението си Жени.

Както е добре известно, по времето на тоталитаризма българските врати бяха затворени за западния свят и това е една от основните причини мнозина да мразят онзи режим.

Евгения Живкова е дъщеря на Людмила Живкова от първия й брак. Тя носи фамилията на дядо си, тъй като след смъртта на майка й е осиновена от него, понеже баща й работи във Виена и на практика не може да се грижи за нея.

„През тези над 30 години, в които управлява дядо ми, България беше в пъти по-добре от сега.“, споделя гледната си точка 54-годишната му внучка.

Тя разкрива още, че последните две години от живота на Тодор Живков са били едни от най-щастливите в неговия живот. След като е бил оправдан и пуснат от домашния арест, бившият държавен глава се отдал на пътешествия из България и обиколил много незабравими родни кътчета.

На 5 август се навършват 22 години от кончината на Тодор Живков. Очаква се на този ден внучка му и всички негови близки да посетят Централни софийски гробища, където е погребан.

Прочети още

Правилното почистване на лицето е важна част от грижата за кожата за поддържане на нейния здрав и свеж вид.

5 стъпки за правилно почистване на лицето

Правилното почистване на лицето е важна част от грижата за кожата за поддържане на нейния …

15 Мнения

 1. Тодорова

  Комунистическа кранто кого лъжеш с хубавия живот при дядо ти, а говориш за себе си да живя в охолство, а аз бях бедна и лишена от много неща, но сега не съм богата но съм 5 пъти по добре от тогава

  • При негово време безплатно станах инженер,, децата ми безплатно също завършиха висше образование, всеки който не го мързеше имаше работа. Истина е, че заплатите на управляващата партия бяха по-високи , но един пенсионер можеше всяка година да отиде на море или другаде и да се храни нормално!

  • Геор ги новев

   Кой е комунистическа кранта гербаджийски върши нещастни..

  • К.Тошев

   А ти си духачка и западна изтривалка

  • Киро Мъглата

   Тодорова, гербаджийска кранто, щом не си живяла добре при социализма, значи нищо не става от тебе…. Земи се гръмни, подлого гербаджийска!

  • Маминка

   Мнооого си тъпа и жалка.

  • Ана Николова

   Вземи се обеси Тодорова, с такива като вас България понася двойна загуба. От гербаджийската напаст и пасмина няма живот за почтенните хора като Евгения. Сигурна съм, че освен партийка за нищо друго не ви бива. Добре е да бъдете една от първите, на която обожаваното от вас правителство ще сложи Ваксината си. И точно на мястото, което ползвате за уста. ХА ха ха ха!!!

  • Който говори против Тодор Живков лайна да яде!
   Вие които обичате чужбина, затова направихте България с нагори краката всички които обиждате Тодор Живков сте продажниците на РОДИНАТА СИ .
   Лайна да ядете при фашиската колония на Хамериканците,само те ще Ви очистят добре че ще запомните каде ви е бил най сладкия ХЛЯБ…….

  • Димитър Кънев

   Първо тази Живкова не е внучка на Тодор Живков а му е дъщеря.Стига злоупотреби.
   Ако искаме справедливост.Всичко което и е останало от баща и трябва да и бъде отнето в полза на държавата.Иначе всичко са празни приказки.

   • Николай Колев

    А Тиквата какво ще върне бе гербаджийски пръч глупав и фабрично тъп, че неграмотника бая нещо окраде!?!?!?

 2. Матей юБонев

  Горката, жива да я ожалиш.

 3. При негово време безплатно станах инженер,, децата ми безплатно също завършиха висше образование, всеки който не го мързеше имаше работа. Истина е, че заплатите на управляващата партия бяха по-високи , но един пенсионер можеше всяка година да отиде на море или другаде и да се храни нормално!

 4. По негово време аз макар и син на национализиран (засегнат от мероприятията на народната власт) завърших висше образование, станах инженер, сестра ми също получи висше образование. Баща ни, национализираният, завърши кариерата си на учител като директор на един техникум без да е член на БКП, отличен с орден Кирил и Методи сребърен. АЗ, синът на национализираният баща отслужих редовната си военна служба като лейтенант в ракетни войски.
  За каква диктатура, какви. 5 лева….
  Най-голямата геополитическа катастрофа в историята на България ни донесе 1989 година.
  На 65 години бях принуден да напусна родината си и от тогава вече 7 години работя като инженер в Германия. Тук получих признание което трябваше да получа в България.

  • Благовест Илиев

   Но драги Stefan КОЙ допусна катастрофата? Бойко Борисов или съратниците на дядото на Жени … малката стопанка на Българската ивица на морето ! Нищо не окаш са Андрей Луканов ??? Малка страна сме и ВСИЧКО се знае ! Нямам нищо против Жени , НООО като кажеш „А“ кажи и „Я“ ! Това в момента Жени е ВАШИЯ комунизъм ? Нито Русия , нито САЩ са ГО направили. То оставаше Жени и вицепрезидент да бъдеш иии … ДИМУКРАЦИЯ !
   Кибик Блаже ПП. За да си бодигард на Тодор Живков по това време се искаше ТОПКИ ! Забрави ли кво стана с Чаушеско ? А, когато РОДНТА ти партия се отказа от дядо ти ? Не хапи ръката , която беше да ТЕб в най-мрачните ТИ дни , на страх и ужас ! Бъди здрава и благоразумна ! Не знам какво искаше да прави Хр.Иванов при Доган , НООО не ме карай да искам достъп то ТВОЯ плаж на морето ?

 5. Валентин Ангелов

  Живкова ,номенклатурна ку@ва. 1989 , всички трябваше да сте при чаушеску.

 6. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *